Valera

100.01 Swiss'x Digital -suoristusrauta

SKU
HH860619
109,00 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Toimitusaika noin 1 viikko

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Valera Swiss'x Digital -suoristusraudan viisinkertainen keraaminen turmaliinipinnoite tehostaa suoristusta ja suojaa hiuksia. Tutustu!
Valera Swiss'x Digital -suoristusraudan viisinkertainen keraaminen turmaliinipinnoite tehostaa suoristusta ja suojaa hiuksia. Muotoilijassa on digitaalinäyttö ja se kuumenee käyttövalmiiksi vain 20 sekunnissa. Kelluvat muotoilulevyt takaavat tasaisen puristuksen hiuksiin, jolloin lopputulos on aina tasaisen sileä.<br><br> Valera-suoristusraudassa on peräti 3 metriä pitkä pyörivä johto, joka antaa vapautta työskentelyyn. Tarkka, portaaton elektroninen lämpötilan säätely, enimmäislämpötila 230 °C. Automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin jälkeen. Muistitoiminto. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:100.01 Swiss'x Digital -suoristusrauta
Takaisin ylös