Rio

14 Day Gel Polish Nails UVLF3 -kynsistudio

SKU
HH870204
59,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rio 14 Day -geelikynsistudiolla loihdit nopeasti ja helposti pitkäkestoisen ammattimaisen lakkauksen kynsiisi kätevästi kotioloissa. Tutustu!
Rio 14 Day -geelikynsistudiolla loihdit nopeasti ja helposti pitkäkestoisen ammattimaisen lakkauksen kynsiisi kätevästi kotioloissa. Levitä geelilakka minkä tahansa oman suosikkilakkasi päälle ja kuivata LED-valolla vain 60 sekunnissa. Lopputuloksena saat kiiltävän ja kestävän lakkapinnan, joka ei lohkeile eikä haalistu. Päällyslakan ja LED-valon ansiosta kyntesi pysyvät huoliteltuina jopa kaksi viikkoa. Lakkauksen voit tehdä sekä sormien että varpaiden kynsiin. Sopii mainiosti myös oman kynnen vahvistamiseen.

Sisältö: LED-UV-valo, Base- ja TOP-lakka, nukkaamattomat pyyhkeet, virtalähde.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:14 Day Gel Polish Nails UVLF3 -kynsistudio
Takaisin ylös