KitchenAid

175 EMS yleiskone Artisan Medallion hopea

SKU
HH1005991
669,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Kitchen Aid 175 EMS yleiskone Artisan Medallion hopea
Tunnistettava, ajaton ja elegantti, pehmeä ja pyöristetty nostopäämalli. Helppo puhdistaa ja käyttää. Useita ruoanlaittovälineitä. Vie yleiskoneen uudelle tasolle – 3 L ruostumaton teräskulho. Voit keskittyä ruoanvalmistukseen ja leivontaan puhdistamisen sijaan. Joustavareunainen sekoitin. Entistä useampien taikinoiden sekoittamiseen: vetää seoksen paremmin kohti terää, jolloin kaapiminen on tarpeetonta. Yksiosainen kaksikäyttöinen läpinäkyvä syöttönokka. Mahdollistaa näkymän kulhoon. Ainesten lisääminen on helppoa ilman roiskeita.

4,8 L ruostumaton teräskulho - Voi käsitellä jopa 1 kg:n jauhoja ja 12 keskikokoista munanvalkuaista. Täysmetallinen rakenne, viiden vuoden takuu. Tukeva, vakaa ja kestävä. Alkuperäinen kiertävä sekoitusliike. Nopea ja perusteellinen sekoitus. Saatavilla useissa tyylikkäissä ja kauniissa väreissä Jokaiseen persoonallisuuteen ja keittiöön sopivat värit. Yksi monikäyttöinen lisälaitteen kiinnityspää. Erinomainen suorituskyky, suoraveto. Tuoreiden ruoka-aineiden pienten tai suurten määrien tai erien nopeaan ja helppoon valmistukseen. Ei tehohäviöitä moottorin ja lisävarusteiden tai -laitteiden välillä.

Mukana 4,8 L ja 3 L kulho, sekoitin, kuusilankainen vispilä, taikinakoukku, syöttönokka ja joustavareunainen sekoitin. Mitat (K x L x S) 36 x 24 x 37 cm. Paino 10,98 kg

Kulhon tilavuus 4,8 L
Teho 300 W Moottori: Vaihtovirtainen ja alennusvaihteeton.
Suurin suositeltu jauhomäärä:
Vehnäjauhot 1 kg
Grahamjauhot 800 g
Piirakan kuori: grammaa jauhoja 500 g
Munanvalkuaiset 12 kananmunaa
(keskikoko)
Kermavaahto 1 L
Kakku 2,7 kg
Leipätaikina (paksu hiivataikina = 55 % imeytymissuhde) 2 kg
Perunamuusi 3,2 kg
Keksit (tavallinen 5,1 cm – keksi) 108 kappaletta

Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:175 EMS yleiskone Artisan Medallion hopea
Takaisin ylös