Lavera

2-in-1 Compact Found -meikkipuuteri, 10 g, Honey 03

SKU
HH824196
20,90 €

Toimitusaika noin 2 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Lavera 2-in-1 Compact Found -meikkipuuteri 03 on valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Voidemainen koostumus peittää ihon virheet. Tutustu!
Lavera 2-in-1 Compact Found -meikkipuuterissa on sekä puuteri että meikkivoide samassa paketissa. Helppokäyttöisellä meikkipuuterilla on voidemainen koostumus, joka peittää täydellisesti ihon pienet virheet jättäen iholle mattamaisen pinnan. Keskivahvasti/vahvasti peittävä, vegaaneille soveltuva meikkivoide sisältää ihoa hoitavia auringonkukkaöljyä ja sheavoita. Pakkauksessa on mukana peili sekä levityssieni. Sävy: Honey 03. 10 g.

Saksalainen Lavera on yksi luonnonkosmetiikkayritysten pioneereista. Yrityksen latinalainen nimi tarkoittaa totuutta. Laveran kaikki tuotteet ovat valmistettu luonnon puhtaista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Laveran uudistunut Trend Sensitiv on luonnon mineraaleja sisältävä värikosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet korostavat luonnollista kauneutta ja hoitavat samalla ihoa. Kaikilla Trend Sensitiv -tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti sekä lisäksi monet tuotteet ovat vegaanisia.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:2-in-1 Compact Found -meikkipuuteri, 10 g, Honey 03
Takaisin ylös
17.01.2018, 21:53:29