Australian Gold

50 Face Guard Stick -aurinkosuojavoidepuikko kasvoille, 14 g

SKU
HH817077
10,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Nyt maailmankuulut Australian Gold -aurinkosuojavoiteet Hobby Hallista! Suojaa kasvosi auringon säteiltä 50 Face Guard Stick -aurinkosuojavoidepuikolla!
Suojaa kasvosi laaja-alaisen suojan antavalla Australian Gold 50 Face Guard Stick -aurinkosuojavoidepuikolla, jonka suojakerroin on jopa 50, ja joka suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Korkea suoja sopii kasvojen lisäksi myös tatuoinneille ehkäisemään värien haalistumista. Levitä iholle n. 20 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Kätevä, taskuun mahtuva aurinkosuojapuikko on öljytön ja vettä hylkivä. Puikko sisältää tehokkaan yhdistelmän kemiallisia sekä fysikaalisia aurinkosuoja-aineita, sheavoita sekä E-vitamiinia. 14 g.

Australian Gold on arvostettu ja maailmankuulu aurinkosuojasarja, joka sopii ulkoilusta nauttiville naisille, miehille sekä lapsille. Kaikki sarjan suojakertoimilla olevat tuotteet on testattu sekä USA:n että Euroopan korkeimpien standardien mukaisesti FDA- JA COLIPA-testeissä. Vettä ja hikeä hylkivät voiteet on suunniteltu aktiiviseen elämään antamaan mahdollisimman pitkäkestoisen suojan.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:50 Face Guard Stick -aurinkosuojavoidepuikko kasvoille, 14 g
Takaisin ylös