Australian Gold

50 Face Guard Stick -aurinkosuojavoidepuikko kasvoille, 14 g

SKU
HH817077
10,90 €
Tilaa 18.12. mennessä ja saat paketin jouluksi
Pääkaupunkiseudun paketit 20.12. mennessä

Katso tarkemmat tiedot täältä. (koskee vain varastotuotteita)

Loppu verkkokaupan varastosta
Nyt maailmankuulut Australian Gold -aurinkosuojavoiteet Hobby Hallista! Suojaa kasvosi auringon säteiltä 50 Face Guard Stick -aurinkosuojavoidepuikolla!
Suojaa kasvosi laaja-alaisen suojan antavalla Australian Gold 50 Face Guard Stick -aurinkosuojavoidepuikolla, jonka suojakerroin on jopa 50, ja joka suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Korkea suoja sopii kasvojen lisäksi myös tatuoinneille ehkäisemään värien haalistumista. Levitä iholle n. 20 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Kätevä, taskuun mahtuva aurinkosuojapuikko on öljytön ja vettä hylkivä. Puikko sisältää tehokkaan yhdistelmän kemiallisia sekä fysikaalisia aurinkosuoja-aineita, sheavoita sekä E-vitamiinia. 14 g.

Australian Gold on arvostettu ja maailmankuulu aurinkosuojasarja, joka sopii ulkoilusta nauttiville naisille, miehille sekä lapsille. Kaikki sarjan suojakertoimilla olevat tuotteet on testattu sekä USA:n että Euroopan korkeimpien standardien mukaisesti FDA- JA COLIPA-testeissä. Vettä ja hikeä hylkivät voiteet on suunniteltu aktiiviseen elämään antamaan mahdollisimman pitkäkestoisen suojan.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:50 Face Guard Stick -aurinkosuojavoidepuikko kasvoille, 14 g
Takaisin ylös