Braun

760CC-7 Series 7 -partakone

SKU
HH844709
329,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
Braunin Saksassa valmistama huippuluokan 760CC-7-partakone leikkaa jopa 0,5 mm:n pituiset karvat! Tutustu ja tilaa edullisesti!
Braunin Saksassa valmistama huippuluokan 760CC-7 Series 7 -partakone leikkaa jopa 0,5 mm:n pituiset karvat! Älykkäällä ääniaaltotekniikalla toimiva kone tuottaa 10 000 mikrovärähdystä minuutissa: se poistaa enemmän partakarvoja jokaisella vedolla, ja tuloksena on miellyttävämpi ajo sekä tarkempi lopputulos. Voit valita iho- ja partatyyppisi mukaan herkän, normaalin tai intensiivisen ajoasetuksen. ActiveLift-tekniikka nostaa ja leikkaa tehokkaasti ihonmyötäiset karvat, ja OptiFoil-teräverkko auttaa leikkaamaan karvan aivan tyvestä, jolloin iho säilyy sileänä pidempään. Joustava ajopää ja kelluvat teräverkot myötäilevät kasvonpiirteitä erittäin tarkasti. Pitkien karvojen viimeistelijällä teet helposti tarkat rajaukset parralle tai ajat pidemmät karvat. Partakone on täysin vedentiivis ja vesipestävä.

Litium-akun latausaika on 1 h ja käyttöaika 50 min. 5 minuutin pikalataus riittää yhteen ajokertaan. Automaattisella jännitteen säädöllä (100–240 V) varustetun SmartPlugin ansiosta voit käyttää konetta kaikkialla maailmassa. Mukana Clean & Renew -puhdistusjärjestelmä, 1 puhdistuskasetti, nahkainen suojapussi ja puhdistusharja. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:760CC-7 Series 7 -partakone
Takaisin ylös