Braun

760CC-7 Series 7 -partakone

SKU
HH844709
329,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Braunin Saksassa valmistama huippuluokan 760CC-7-partakone leikkaa jopa 0,5 mm:n pituiset karvat! Tutustu ja tilaa edullisesti!
Braunin Saksassa valmistama huippuluokan 760CC-7 Series 7 -partakone leikkaa jopa 0,5 mm:n pituiset karvat! Älykkäällä ääniaaltotekniikalla toimiva kone tuottaa 10 000 mikrovärähdystä minuutissa: se poistaa enemmän partakarvoja jokaisella vedolla, ja tuloksena on miellyttävämpi ajo sekä tarkempi lopputulos. Voit valita iho- ja partatyyppisi mukaan herkän, normaalin tai intensiivisen ajoasetuksen. ActiveLift-tekniikka nostaa ja leikkaa tehokkaasti ihonmyötäiset karvat, ja OptiFoil-teräverkko auttaa leikkaamaan karvan aivan tyvestä, jolloin iho säilyy sileänä pidempään. Joustava ajopää ja kelluvat teräverkot myötäilevät kasvonpiirteitä erittäin tarkasti. Pitkien karvojen viimeistelijällä teet helposti tarkat rajaukset parralle tai ajat pidemmät karvat. Partakone on täysin vedentiivis ja vesipestävä.

Litium-akun latausaika on 1 h ja käyttöaika 50 min. 5 minuutin pikalataus riittää yhteen ajokertaan. Automaattisella jännitteen säädöllä (100–240 V) varustetun SmartPlugin ansiosta voit käyttää konetta kaikkialla maailmassa. Mukana Clean & Renew -puhdistusjärjestelmä, 1 puhdistuskasetti, nahkainen suojapussi ja puhdistusharja. 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:760CC-7 Series 7 -partakone
Takaisin ylös