Simba

ABC Animal Keyboard -kosketinsoitin

SKU
HH861647
Tarjoushinta 11,94 € norm. 19,90 €

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Kuukausierä
Vuosikorko
15%
Luotollinen kokonaishinta
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Simba ABC Animal Keyboard on hauska kosketinsoitin, joka kehittää lapsen musiikillisia & motorisia kykyjä. Pianosta kuuluu myös eläinten ääniä. Tutustu!
Simba ABC Animal Keyboard on hauska, eläinaiheinen kosketinsoitin, joka kehittää lapsen musiikillisuutta ja motoristisia kykyjä. Pianosta kuuluu erilaisia eläinten ääniä ja taustarytmejä. Lisäksi pianolla voi äänittää ja kuunnella itsesoitettuja kappaleita. Toimii kahdella AA-paristolla, sis. pakkaukseen. Ikäsuositus: yli 36 kk. <bR><bR><b> Mitat: 28 x 39 cm. </b>
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ABC Animal Keyboard -kosketinsoitin
Takaisin ylös