Acazia-avohylly, ruskea

SKU
HH848259
239,00 €

Toimitusaika noin 1 viikko

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Ruskean Acazia-avohyllyn kolmessa avonaisessa lokerossa säilytät on mm. kirjoja, levyjä, koriste-esineitä jne. Akaasia- & seesampuuta. Tilaa Hobby Hallista!
Acazia-avohyllyssä on kolme avonaista lokeroa kirjoille, cd- ja dvd-levyille, koriste-esineille ym. tavaralle. Petsillä ja vahalla viimeisteltyä akaasia- ja seesampuuta.

• Mitat (l x s x k): 45 x 35 x 118 cm
• Paino 22 kg
• Toimitetaan kokonaisena
Täyspuiset huonekalut on valmistettu käsityönä. Jokainen huonekalu on yksilöllinen, minkä vuoksi tuotteen mitat voivat poiketa muutamia senttimetrejä esitetyistä mitoista. Täyspuisten tuotteiden luonteeseen kuuluvat mahdolliset pienet halkeamat ja värierot.
Puu saattaa kuivuessaan halkeilla erityisesti talviaikaan ja keskuslämmitetyissä asunnoissa ilman kosteuden ollessa alhainen. Häiritsevät halkeamat voidaan käsitellä ruskealla tai mustalla petsillä. Petsi pyyhitään heti sivelyn jälkeen pois, jolloin halkeaman sisäpuolinen vaalea pinta tummuu. Halkeaman voi käsitellä myös puukitillä, jota on saatavana useita eri värejä. Käsityönä valmistetut huonekalut tuottavat omistajalleen iloa monen vuoden ajan.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Acazia-avohylly, ruskea
Takaisin ylös
21.02.2018, 05:41:30