Acazia-baarituolit, 2 kpl, ruskea

SKU
HH868315
249,00 €

Toimitusaika noin 1 viikko

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Ruskeiden Acazia-baarituolien selkänojissa on tyylikkäät ristikot. Tuolit myydään pareittain. Tilaa Acazia-huonekalut Hobby Hallista!
Acazia-tuolit istuvat baaripöydän ympärille. Selkänojissa on tyylikäs ristikkokoristelu. Petsillä ja vahalla viimeisteltyä akaasiapuuta. Tuolit myydään pareittain.

Mitat (l x s x k): 46 x 50 x 105 cm
• Paino 11 kg
• Istumakorkeus 65 cm
• Toimitetaan koottuna
Täyspuiset huonekalut on valmistettu käsityönä. Jokainen huonekalu on yksilöllinen, minkä vuoksi tuotteen mitat voivat poiketa muutamia senttimetrejä esitetyistä mitoista. Täyspuisten tuotteiden luonteeseen kuuluvat mahdolliset pienet halkeamat ja värierot.
Puu saattaa kuivuessaan halkeilla erityisesti talviaikaan ja keskuslämmitetyissä asunnoissa ilman kosteuden ollessa alhainen. Häiritsevät halkeamat voidaan käsitellä ruskealla tai mustalla petsillä. Petsi pyyhitään heti sivelyn jälkeen pois, jolloin halkeaman sisäpuolinen vaalea pinta tummuu. Halkeaman voi käsitellä myös puukitillä, jota on saatavana useita eri värejä. Käsityönä valmistetut huonekalut tuottavat omistajalleen iloa monen vuoden ajan.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Acazia-baarituolit, 2 kpl, ruskea
Takaisin ylös
20.02.2018, 20:59:24