Acazia-eteislipasto, ruskea

SKU
HH848251
139,00 €
Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Ruskea Acazia-eteislipasto soveltuu myös yöpöydäksi tai apu-/sivupöydäksi olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Akaasia- ja seesampuuta. Tilaa Hobby Hallista!
Acazia-eteislipastossa on kaksi vetolaatikkoa metallivetimillä. Lipasto käy myös yöpöydäksi makuuhuoneeseen tai apu-/sivupöydäksi olohuoneeseen tai eteiseen. Petsillä ja vahalla viimeisteltyä akaasia- ja seesampuuta.

• Mitat (l x s x k): 45 x 35 x 70 cm
Paino 13,5 kg
Toimitetaan kokonaisena
Täyspuiset huonekalut on valmistettu käsityönä. Jokainen huonekalu on yksilöllinen, minkä vuoksi tuotteen mitat voivat poiketa muutamia senttimetrejä esitetyistä mitoista. Täyspuisten tuotteiden luonteeseen kuuluvat mahdolliset pienet halkeamat ja värierot.
Puu saattaa kuivuessaan halkeilla erityisesti talviaikaan ja keskuslämmitetyissä asunnoissa ilman kosteuden ollessa alhainen. Häiritsevät halkeamat voidaan käsitellä ruskealla tai mustalla petsillä. Petsi pyyhitään heti sivelyn jälkeen pois, jolloin halkeaman sisäpuolinen vaalea pinta tummuu. Halkeaman voi käsitellä myös puukitillä, jota on saatavana useita eri värejä. Käsityönä valmistetut huonekalut tuottavat omistajalleen iloa monen vuoden ajan.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Acazia-eteislipasto, ruskea
Takaisin ylös
19.02.2018, 21:44:02