Acazia-vitriini, matala, ruskea

SKU
HH840122
519,00 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika noin 1 viikko

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausierä
Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Matalassa Acazia-vitriinikaapissa on puisin ristikoin koristellut lasiovet. Jykvä kaappi on akaasia-/seesampuuta, joka on petsattu ja vahattu. Tilaa nyt!
Matalassa Acazia-vitriinikaapissa on puisin ristikoin koristellut lasiovet, joiden takana tavarat ovat tyylikkäästi esillä ja pölyltä suojassa. Jykevä kaappi on lasiovia lukuun ottamatta täyttä akaasia-/seesampuuta, joka on viimeistelty petsauksella ja vahauksella. <br><br> • Mitat (l x s x k): 100 x 38 x 113 cm <br> • Paino 43,5 kg<br> • Toimitetaan valmiiksi koottuna<br>Täyspuiset huonekalut on valmistettu käsityönä. Jokainen huonekalu on yksilöllinen, minkä vuoksi tuotteen mitat voivat poiketa muutamia senttimetrejä esitetyistä mitoista. Täyspuisten tuotteiden luonteeseen kuuluvat mahdolliset pienet halkeamat ja värierot.<br>Puu saattaa kuivuessaan halkeilla erityisesti talviaikaan ja keskuslämmitetyissä asunnoissa ilman kosteuden ollessa alhainen. Häiritsevät halkeamat voidaan käsitellä ruskealla tai mustalla petsillä. Petsi pyyhitään heti sivelyn jälkeen pois, jolloin halkeaman sisäpuolinen vaalea pinta tummuu. Halkeaman voi käsitellä myös puukitillä, jota on saatavana useita eri värejä. Käsityönä valmistetut huonekalut tuottavat omistajalleen iloa monen vuoden ajan.
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Acazia-vitriini, matala, ruskea
Takaisin ylös