Smoby

Adventure-seikkailuauto

SKU
HH852156
229,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Auton muotoisen Smoby Adventure -leikkipaikkaan mahtuu 2 lasta. Kojelaudassa ohjauspyörä, töötti ja avaimet. Konepellin alla hiekkalaatikko. Tilaa!
Auton muotoisen Smoby Adventure -leikkipaikkaan mahtuu kaksi lasta istumaan. Kojelaudassa on ohjauspyörä, elektroninen töötti ja avaimet. Konepellin alta löytyy hiekkalaatikko, jonka saa irrotettua puhdistusta varten. Auton katolta voi liukua alas 1,5 m:n pituista liukumäkeä pitkin. Vahvaa ja kestävää anti-UV-käsiteltyä muovia. Ikäsuositus: 2+. • Mitat: 233 x 68 x 91 cm • Sis. paristot 3 x LR44/AG13 1,5 V. Varoitukset! Lelun saa koota vain vastuullinen aikuinen. Älä koskaan anna lapsen leikkiä ilman aikuisen valvontaa. Ainostaan kotikäyttöön.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Adventure-seikkailuauto
Takaisin ylös