Nurme

After shave -seerumi, miesten, 50 ml

SKU
HH859288
21,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Miesten Nurme- After shave -seerumi (50 g) levitetään parranajon jälkeen. Kosteuttaa & pehmentää ihoa sekä vähentää ihoärsytystä. Lue lisää ja tutustu!
Parranajon jälkeen levitettävä Nurme- After shave -seerumi imeytyy nopeasti sekä kosteuttaa ja pehmentää miehistä ihoa. Jokapäiväiseen käyttöön sopivassa seerumissa on kallisarvoisia öljyjä ja E-vitamiinia, jotka yhdessä auttava ihoa pysymään terveenä ja nuoren näköisenä. Ihoärsytystä vähentävä seerumi kosteuttaa ihoa ja auttaa ehkäisemään sisäänpäin kasvavia karvoja. 50 ml <bR><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:After shave -seerumi, miesten, 50 ml
Takaisin ylös