Ultrasun

After Sun -geeli, 150 ml

SKU
HH836390
21,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun After Sun -geelillä saat auringonoton jälkeen pitkäkestoisen rusketuksen. Viilentää. kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa jopa 24 tuhtia. Tilaa nyt!
Ultrasun After Sun on ammattilaisten kehittämä, nopeasti levittyvä geeli, jolla saat auringonoton jälkeen pitkäkestoisen rusketuksen. Erityisesti herkälle iholle soveltuva geeli kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa jopa 24 tuhtia antaen välittömästi viilentävän tunteen. Tämä miellyttävän tuntuinen geeli ei sisällä hajusteita eikä emulgointi- tai säilöntäaineita. Valmistettu Sveitsissä. 150 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:After Sun -geeli, 150 ml
Takaisin ylös