Ultrasun

After Sun -geeli, 150ml

SKU
HH861255
21,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ultrasun After Sun -geeli viilentää, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää liposomeja, ei jätä ihoa tahmeaksi. 150 ml. Tilaa nyt!
Ultrasun After Sun on nopeasti levittyvä, liposomeja sisältävä geeli, joka sopii vartalolle auringonoton jälkeen. Ihoa rauhoittava geeli kosteuttaa ihoa ja antaa iholle välittömästi viilentävän tunteen, joka kestää jopa 24 tuntia. Kevyellä, hienostuneella tuoksulla varustettu geeli sisältää pitkäkestoisesti kosteuttavia AQUARICH® - ja SOD-ainesosia sekä glyseriinia. Miellyttävän tuntuinen geeli ei jätä ihoa tahmeaksi eikä sisällä mineraaliöljyjä tai säilöntäaineita. Säilyy avattuna 24 kk. Valmistettu Sveitsissä. 150 ml.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:After Sun -geeli, 150ml
Takaisin ylös