Green People

After Sun -voide, 200 ml

SKU
HH818607
23,90 €

Toimitusaika noin 3 viikkoa

Verkkokaupan varasto
Hobby Hall -myymälä
Toimittajan varasto
Luonnonmukaisia ainesosia mm. Aloe veraa sisältävä Green People After Sun -voide viilentää. kostetuttaa ja hoitaa ihoa auringossa olon jälkeen. Tutustu!
Auringonoton jälkeen käytettävä Green People After Sun -voide viilentää ja hoitaa ihoa. Voide vähentää ihon kuoriutumista ja auttaa ihon korjaantumisprosesseja auringonoton jälkeen. After sun -voide sisältää orgaanista aloe veraa, kehäkukkaa ja minttua, jotka viilentävät, kosteuttavat ja rauhoittavat auringon kuumentamaa ihoa. 200 ml.

Luomu- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Green People on Englannin suurimpia luonnonmukaisen kosmetiikan markkinoija. Green People on sitoutunut tarjoamaan luonnonmukaisia, sertifioituja ja erittäin tehokkaita tuotteita, joita ei testata eläimillä. Vegan Society -yhdistys on rekisteröinyt Green People -tuotteet, mikä takaa sen, että ne soveltuvat kasvisruokavaliota noudattavalle. Ekologiset tuotteet ovat valmistettu aineista, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Orgaaniset tuotteet saattavat sisältää alle 1 % luonnonmukaisista lähteistä peräisin olevia aineita tai saattavat sisältää hiiltä, jolloin käsite kattaa monet synteettiset aineet ja petrokemikaalit. Sertifioidusti orgaaniset tuotteet ovat puolestaan valmistettu kasviaineista, joita on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:After Sun -voide, 200 ml
Takaisin ylös
19.02.2018, 11:53:35