Green People

Age Defy+ Exfoliating Body Crème -vartalovoide, 150 ml

SKU
HH818678
37,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Orgaaninen Age Defy+ Exfoliating Body Crème -vartalovoide auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja, avaa ihohuokosia ja parantaa ihon rakennetta. Tutustu!
Green People Age Defy+ Exfoliating Body Crème -vartalovoide auttaa poistamaan hellävaroen kuolleita ihosoluja, avaamaan ihohuokosia ja parantamaan koko ihon rakennetta. Voide sisältää yhteisvaikutuksessa toimivaa bambunvarsiuutetta, aprikoosinsiemenjauhetta, karpalojauhetta, ananaksen sisältämää entsyymiä ja bentoniittisavea. Yhdessä ainesosat poistavat hellävaroen kuolleita ihosoluja ihon pinnalta ärsyttämättä sen alla olevia eläviä soluja. Voiteen sisältämä ananasuute sisältää bromelaiinientsyymiä, joka auttaa hajottamaan hellävaraisesti kuolleet ihosolut proteiinisidokset. Syväpuhdistavan vaikutuksen omaava bentoniittisavi luo sähkömagneettisen varauksen, joka vetää puoleensa kuolleita ihosoluja ja poistaa ne ihon pinnalta. Lisäksi se poistaa kuona-aineita syvältä ihohuokosista ja karvatupista jättäen ihon puhtaan ja elpyneen tuntuiseksi. 150 ml. <bR><bR> Green People Age Defy+ on innovatiivinen, yli 35-vuotiaille naisille tarkoitettu tehokas ihonhoitotuotesarja, joka auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tuomaan esille uudistuneen ihon heleyden. Sarjan tuotteet sisältävät runsaasti ikääntymistä torjuvia kasviperäisiä aineita ja kasvien kantasoluja, jotka takaavat optimaalisen ihon uudistumisen, kosteustasapainon ja syväkosteutuksen. <bR><br> Luomu- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Green People on Englannin suurimpia luonnonmukaisen kosmetiikan markkinoija. Green People on sitoutunut tarjoamaan luonnonmukaisia, sertifioituja ja erittäin tehokkaita tuotteita, joita ei testata eläimillä. Vegan Society -yhdistys on rekisteröinyt Green People -tuotteet, mikä takaa sen, että ne soveltuvat kasvisruokavaliota noudattavalle. Ekologiset tuotteet ovat valmistettu aineista, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Orgaaniset tuotteet saattavat sisältää alle 1 % luonnonmukaisista lähteistä peräisin olevia aineita tai saattavat sisältää hiiltä, jolloin käsite kattaa monet synteettiset aineet ja petrokemikaalit. Sertifioidusti orgaaniset tuotteet ovat puolestaan valmistettu kasviaineista, joita on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Age Defy+ Exfoliating Body Crème -vartalovoide, 150 ml
Takaisin ylös