Green People

Age Defy+ Soft Buff Skin Exfoliator -kuorintavoide, 30 ml

SKU
HH818669
37,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Orgaaninen, ikääntymistä hidastava Green People Age Defy+ Soft Buff Skin Exfoliator -kuorintavoide kirkastaa ihoa ja parantaa ihon sileyttä. Tutustu!
Green People Age Defy+ Soft Buff Skin Exfoliator on orgaaninen, ikääntymistä hidastava kuorintavoide, joka kirkastaa huomattavasti ihoa. Voiteen ainutlaatuinen, luonnollinen koostumus poistaa hellävaraisesti vanhan, kovettuneet ihosolut, parantaa ihon sileyttä ja väriä sekä nopeuttaa solujen uudistumista. Tehokkaasti vaikuttava kuorintavoide raikastaa ja kirkastaa ihoa kolmella tavalla: <BR><BR> 1. Ananasuutteen voimakkaasti vaikuttavat entsyymit hajottavat hellävaraisesti proteiinisidokset, jotka pitävät kuolleet ja kovettuneet ihosolut ihon pintakerroksessa.<BR> 2. Runsaasti silikonia sisältävä bambunvarsiuute poistaa kovettuneet ihosolut.<BR> 3. Bentoniittisavi vapauttaa tukkiutuneet ihohuokoset ja auttaa hellävaroen poistamaan kuolleita ihosoluja.<Br><BR> Käsittelyn jälkeen iho tuoksuu ihanasti mandariinin ja appelsiinin kukille. Levitä kuorintavoidetta 2–3 kertaa viikossa puhdistetulle iholle ihon sameuden torjumiseksi. Parhaat tulokset saat, kun käytät kuorintavoidetta yhdessä Green People Age Defy+ 24 hour brightening cream -kirkastavan kosteusvoiteen (tilaa erikseen) kanssa. 30 ml. <Br><BR> Green People Age Defy+ on innovatiivinen, yli 35-vuotiaille naisille tarkoitettu tehokas ihonhoitotuotesarja, joka auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tuomaan esille uudistuneen ihon heleyden. Sarjan tuotteet sisältävät runsaasti ikääntymistä torjuvia kasviperäisiä aineita ja kasvien kantasoluja, jotka takaavat optimaalisen ihon uudistumisen, kosteustasapainon ja syväkosteutuksen. <Br><Br> Luomu- ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Green People on Englannin suurimpia luonnonmukaisen kosmetiikan markkinoija. Green People on sitoutunut tarjoamaan luonnonmukaisia, sertifioituja ja erittäin tehokkaita tuotteita, joita ei testata eläimillä. Vegan Society -yhdistys on rekisteröinyt Green People -tuotteet, mikä takaa sen, että ne soveltuvat kasvisruokavaliota noudattavalle. Ekologiset tuotteet ovat valmistettu aineista, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Orgaaniset tuotteet saattavat sisältää alle 1 % luonnonmukaisista lähteistä peräisin olevia aineita tai saattavat sisältää hiiltä, jolloin käsite kattaa monet synteettiset aineet ja petrokemikaalit. Sertifioidusti orgaaniset tuotteet ovat puolestaan valmistettu kasviaineista, joita on viljelty ilman keinotekoisia lannoitteita ja tuholaismyrkkyjä.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Age Defy+ Soft Buff Skin Exfoliator -kuorintavoide, 30 ml
Takaisin ylös