Katso iso kuva
Kelluntahaalari*, oranssi / harmaa

Ahti
Kelluntahaalari*, oranssi / harmaa

129,00 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Ahti-kelluntahaalarin kevyt ja joustava kellutusvaahto pitää kehon lämpimänä talvimyrskyissä sekä kelluttaa ja eristää veden varaan jouduttaessa. Lipalla varustettu irrotettava suojahuppu on lämmin ja suojaa myös vedessä. Kaikki saumat on teipattu vedenpitäviksi. Saumojen tuplataitto tekee niistä erittäin lujia.

Kaksiosaisen haalarin takissa on haararemmit, joustavasta ja pehmeästä neopreenistä tehdyt hiharesorit sekä fleecevuoratut kädenlämmitystaskut, neljä vedeltä suojattua taskua ja kaksi vetoketjullista povitaskua. Vetoketju on suolavedenkestävä ja lisäksi se on suojattu velcro-kiinnitteisellä tuulilistalla.

Housuissa kolme isoa ulkotaskua. Pitkä vetoketju lahkeessa mahdollistaa housujen pukemisen saappaat jalassa.

Oranssi huomioväri, merkinantopilli ja laadukkaat 3M-heijastimet tekevät asusta hyvin havaittavan myös vaikeissa olosuhteissa ja hätätilanteissa.

Kantavuus 50 N.

*) Kaksiosainen kelluttava kalastajan ja veneilijän pukine, joka on EY-tyyppihyväksytty uusimman EN ISO 12402-5:2006+A2010 mukaan (NB 1282). Kelluttava haalari ei ole pelastuspukine eikä korvaa niiden käyttöä. Haalarin kanssa suositellaan käytettäväksi lisäksi pelastus- tai kelluntaliiviä.Kerro kaverille