Katso iso kuva
Puukkosetti lahjapakkauksessa

Ahti
Puukkosetti lahjapakkauksessa

69,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Upea lahja eräihmiselle ja nikkarille!

Kauhavalaisten puukkomestarien Reino ja Janne Kamppilan valmistamat Ahti-puukot tehdään käsityönä, kymmenien vuosien kokemuksella. Se näkyy puukkojen loppuun asti harkitussa muotoilussa ja erittäin hienossa viimeistelyssä.

Ahti-puukkojen kahvan materiaalina on suomalaispuukoille perinteinen visakoivu. Se on kestävää ja kaunista, ja visakoivukahvasta saa pitävän otteen. Kahvat on käsitelty pellavaöljyseoksella, joka suojaa kahvoja kosteudelta ja likaantumiselta. Samalla visakoivun kauniit loimukuviot tulevat hyvin näkyviin ja tekevät jokaisesta puukosta yksilöllisen.

Ahti-puukkojen tuppi on ommeltu vahvasta kahvan sävyisestä härännahasta, joka on koristeltu komeilla kuvioinneilla. Tupen sisässä on turvallinen umpilesta, joka estää terän tunkeutumisen märän tupen läpi.

Kahden laadukkaan puukon setti

Ahti-puukkosettiin kuuluu mainio yleispuukko Metsä sekä näppärä, lyhyempi Tikka.

Ahti-puukko Metsässä on huoleton rosteriterä ja visakoivukahva. Metsä sopii niin vuoleskeluun kuin kalareissuillekin. Terän pituus 95 mm.

Ahti-puukko Tikka on hyvä puukko nikkareille, linnustajille ja pienen kalan perkuuseen. Terän pituus 62 mm. Tikka-puukon terä on vanadium-hiiliterässeosta, minkä ansiosta terä on sitkeä ja pysyy pitkään terävänä.Kerro kaverille