Baba de Caracol

Airless Active Gel -etanaseerumigeeli, 50 ml

SKU
HH820154
68,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Baba de Caracol Airless Active Gel -etanaseerumigeeli uudistaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä hidastaa kasvojen ryppyjen & juonteiden syntymistä. Tilaa!
Baba de Caracol Airless Active Gel on kaikille ihoalueille soveltuva rasvaton etanaseerumigeeli, joka uudistaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa sekä auttaa hidastamaan kasvojen juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Lisäksi geeli häivyttää ja vaalentaa iholäiskiä, esim. palovammoista jääneitä tummentumia sekä maksaläiskiä. Levitä geeli puhtaalle iholle kevyesti hieroen, kunnes geeli on kokonaan imeytynyt. 50 ml. <br><br> Baba de Caracol -tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden etanaseerumia, joka ylläpitää ihon nuorekkuutta ja häivyttää arpia. Tarhakotiloista saatava seerumi on osoittautunut varsinaiseksi ihmeaineeksi, joka voi kääntää ihon kelloa taaksepäin ja ratkaista monia iho-ongelmia. Tällaisia ovat esimerkiksi auringon vanhentama iho, häiritsevät pisamat, juovat, rypyt, punoittavat arvet, aknearvet, ruusufinnit ja tummat raskausarvet. Seerumia saadaan lypsämällä Helix Aspersa -tarhakotiloita (Huom! Etanaseerumin lypsystä ei ole mitään haittaa itse etanoille). <br><br> Hellix Aspersa Müller -tarhakotilon erittämä seerumi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita, joiden on huomattu edistävän ihon paranemista sekä käynnistävän ihon pysähtyneiden, uudistumista ohjaavien entsyymien toiminnan uudelleen. Seerumi laukaisee myös ihmisen ihosoluissa sarjan prosesseja, jotka saavat ne uudistumaan, poistamaan epäpuhtauksia ja häivyttämään arpia. Prosessi estää ihon ennenaikaista vanhenemista, silottaa jo syntyneitä ryppyjä ja juonteita sekä auttaa palauttamaan ihon luontaista kimmoisuutta.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Airless Active Gel -etanaseerumigeeli, 50 ml
Takaisin ylös