AKG

AKG N60NC Wireless -BT-vastamelukuulokkeet

SKU
HH1005820
199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Ensiluokkaiset langattomat vastamelukuulokkeet
Grammy-palkinnon voittaneella äänentoistolla varustetut Flight-sarjan AKG N60NC Wireless-kuulokkeet on varustettu luokkansa parhaalla kohinanvaimennuksella, joka minimoi ympäristön kaikki hälyäänet junista lentokoneisiin. Tämä Flight-sarjan uusin tulokas tuo musiikkia elämääsi jatkuvalla syötöllä jopa 30 tunnin akkukestonsa ansiosta. Ja jos tarkoituksesi on uppoutua musiikkiin pitkiksi ajoiksi, akun loputtua N60NC-kuulokkeita voi käyttää passiivisessa tilassa langallisena.<br><br> Ominaisuudet<br> Huipputehokas, aktiivinen melunvaimennustekniikka<br> Lataus USB-liitännän kautta, ei paristoja<br> Kevyet ja miellyttävät pitkäänkin käytettäessä<br> Kuulokkeessa mikrofoni ja ohjauspainikkeet puhelukäyttöön<br> Akunkesto jopa 15 h langattomana (bluetooth ja melunvaimennus päällä) ja jopa 30 h langallisena (kun vain aktiivinen melunvaimennus on käytössä) <br> Taajuusvaste 10 - 20 000 Hz<br> Impedanssi 32 Ohm<br> Herkkyys 123 dB<br> Mukana kantolaukku, lentokonesovitin, USB-latauskaapeli ja irrotettava kuulokekaapeli<br> Paino 199 g<br> Takuu 24 kk
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AKG N60NC Wireless -BT-vastamelukuulokkeet
Takaisin ylös