AKG

AKG N20NC -in-ear vastamelukuulokkeet

SKU
HH1005818
199,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta
AKG N20NC Active Noise Canceling -tekniikka tarjoaa ensiluokkaisen suorituskyvyn samalla Grammy-palkitulla audio-kokemuksella, jota AKG on toimittanut jo vuosia.
N20NC -kuulokkeet on suunniteltu erittäin mukavaksi ja erityisesti suunniteltu matkustukseen. Ne tarjoavat hämmästyttävän äänentoiston samalla Grammy-palkitulla äänentoistolla, jonka AKG on toimittanut jo vuosia. Sisältää aktiivisen melunvaimennuksen hybriditekniikan, joka poistaa äänet etenkin alemmalla taajuusalueella, N20NC ääni on selkeä lämpimällä bassotoistolla. Kuuntelijat nauttivat 20 tunnin akun käyttöajasta, jota on helppo myös ladata mikro-USB: n kautta sekä kietoutumattomasta johdosta, jossa on 3-painikkeinen kaukosäädin ja joka on yhteensopiva Android- että iOS-laitteiden kanssa. Mikä parasta, kuulokkeiden mukana tulee lentokoneadapteri, kantolaukku, puhdistustyökalu ja neljä eri kokoista korvatyynyä - tämä tarkoittaa sitä, että nämä kuulokkeet ovat valmiit nostamaan kaikki musiikilliset matkat ensimmäiseen luokkaan.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 12-22kHz
Impedanssi: 16ohms
Maksimiteho: 10mW
Herkkyys: 116dB/[email protected]
Paino: 40.2g
Liitäntä: 3.5mm (1/8") stereo mini-jack
Paketissa mukana: Kuulokkeet, Kantokassi, Lentokoneadapteri, USB-latauskaapeli, 3.5mm audio-kaapeli, jossa mikrofoni/kauko-ohjain
Takuu 24 kk
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AKG N20NC -in-ear vastamelukuulokkeet
Takaisin ylös