ALGA

Bang to 10!

SKU
HH1005435
Tarjoushinta 16,95 € norm. 29,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Bang to 10! -pelissä tarvitaan monilahjakkuutta. Onko sinulla vakaa käsi, nopeat aivot ja kylmät hermot? Yli 8 v. Tilaa!
Bang to 10! asettaa tavallisesta poikkeavia vaatimuksia ja haastaa uudella tavalla. Pelissä tarvitaan myös sen kaltaista monilahjakkuutta, johon emme ole tottuneet. Jykevät nuijaniskut kerryttävät sinulle enemmän aikaa vastata oikein useampiin kysymyksiin. Ne eivät olekaan mitä tahansa kysymyksiä, vaan visaisia, hauskoja ja usein moniselitteisiä. Onko sinulla vakaa käsi, nopeat aivot ja kylmät hermot? Niiden avulla voit ehkä tuoda joukkueesi voittajana maaliin. Ikäsuositus: 8+. <bR><bR> Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Vain muutama jäljellä
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bang to 10!
Takaisin ylös