ALGA

Break Free

SKU
HH1005434
Tarjoushinta 16,95 € norm. 28,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Break Free -pelissä sinun on vapauduttava siteistä ja avattava lukko ennen muita vankeja. Eri vaikeustasoja. Yli 6. Ostoksille!
Sinut on sidottu paikallesi ja lukon avaaminen on mutkikasta. Sinun tulee saada se auki päästäksesi vapaaksi – ennen muita vankeja! Sekunnit kuluvat ja sydän lyö. Se, joka saa lukon auki ja tulee ensimmäisenä maaliin, voittaa pelin. Peliä voidaan pelata yhä uudelleen ja uudelleen. Lukossa on kolme eri vaikeustasoa. Pelistä tulee kerta kerralla aina vain vaikeampaa ja jännittävämpää. Ikäsuositus: 6+. <bR><bR> Varoitus! Ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Vain muutama jäljellä
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Break Free
Takaisin ylös