Korres

Almond Oil + Vitamin C -käsivoide SPF 15, 75 ml

SKU
HH862138
16,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Korres Almond Oil + Vitamin C -käsivoide vähentää ihon pigmenttimuutoksia. Sis. manteliöljyä, B5-provitamiinia + karitevoita. Aurinkosuoja SPF 15. Tutustu!
Kevyt Korres Almond Oil + Vitamin C -käsivoide vähentää ihon pigmenttimuutoksia. Päivittäiseen käyttöön soveltuva käsivoide sisältää C- ja E-vitamiinia, joiden antioksidantit vähentävät ihon pigmenttimuutoksia ja tasoittavat ihon sävyä sitä heleyttäen. Lisäksi voiteessa on orgaanista manteliöljyä, karitevoita ja B5-provitamiinia, jotka ravitsevat ihoa, ylläpitävät sen joustavuutta ja palauttavat sen pehmeyden. Aurinkosuoja SPF 15estää uusien pigmenttiläiskien syntymistä. Sisältää 77,6 % luonnollisia ainesosia. 75 ml.

Korres on perustajansa George Korresin mukaan nimetty kreikkalainen ihonhoitobrändi, jonka tuotteet ovat kehitetty luonnollisten raaka-aineiden pohjalta. Tuotevalikoimasta löytyy yli 400 erilaista ihon-, hiusten-, ja vartalonhoitotuotetta, aurinkotuotetta, tuoksuja sekä värikosmetiikkaa.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Almond Oil + Vitamin C -käsivoide SPF 15, 75 ml
Takaisin ylös