Anno

Lauha-villanukkamatto, 70 x 120 cm, valkoinen

SKU
HH1008796
149,99 €
Toimitus suoraan toimittajalta, toimitusaika 3-4 arkipäivää

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Superpehmeä Anno Lauha -villanukkamatto on kudottu käsin puuvillaloimeen. Valkoinen. Koko: 70 x 120 cm. Ostoksille!
Lauha-villanukkamatto on osa Susanna Vennon kanssa suunnitelluyhteistyössä syntyneestä Myrtillus-valikoimasta, joka kertoo tarinaa pohjoisen perinteen kauneudesta. Valikoiman materiaalit huokuvat maanläheisyyttä ja lempeää rouheutta. <br><br> Superpehmeä Lauha-villamatto on kudottu käsin puuvillaloimeen. Mattoon on käytetty lähes 3 kg villalankaa. Toisessa päädyssä on tupsut, toisessa letitetyt hapsut. Kätevän kokoinen matto on helppo sijoittaa lattialle, sohvalle, sängylle tai esimerkiksi seinälle ryijyn tavoin. <br><br> Villa on helppohoitoinen luonnonmateriaali, jonka hoidoksi riittää usein tuuletus ja kevyt imurointi. Kaikki Anno-matot kudotaan käsin, minkä vuoksi jokainen matto on yksilöllinen. Suosittelemme ammattimaista mattopesua. <br><br> • Koko: 70 x 120 cm.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Valkoinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lauha-villanukkamatto, 70 x 120 cm, valkoinen
Takaisin ylös