Katso iso kuva
AntiStress Relax -purutabletit, 40 kpl

AntiStress Relax -purutabletit, 40 kpl

25,90 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Rentouttavat AntiStress Relax -purutabletit eivät väsytä vaan parantavat henkistä suoritustasi. AntiStressin vaikutus alkaa noin 40 minuutin kuluttua tablettien ottamisesta, jolloin olo tuntuu rauhallisemmalta ja rennommalta. Ajatus kulkee kirkkaampana ilman jännityksen lamauttavaa vaikutusta. Lisäksi AntiStress vähentää stressiä ja rauhattomuutta, lisää keskittymiskykyä ja oppimista, terävöittää luovuutta, lieventää PMS-oireita, nostaa immuunivastetta sekä sallii fyysisen maksimisuorituksen.

AntiStressin vaikuttavana ainesosana on L-teaniini eli teaniini, jota esiintyy pieninä pitoisuuksina vihreän teen lehdissä. Tutkimuksissa teaniinin on todettu edesauttavan rentoutumista ilman väsymystä sekä lisäävän oppimis- ja keskittymiskykyä. Teaniini läpäisee tehokkaasti sekä veri-aivo-esteen että solukalvot, minkä ansiosta sen vaikutus elimistössä on nopeaa.

Ainesosat: oligofruktoosi 88,7 %, teaniini 7,6 %, täyteaine E553 magnesiumsilikaatti, stabiliointiaine E470b magnesiumstrearaatti. Pakkauksessa yhteensä 40 tablettia.Kerro kaverille