AntiStress Relax -purutabletit, 40 kpl

SKU
HH833353
25,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Rentouttavat AntiStress Relax -purutabletit mm. parantavat henkistä suoritusta, vähentävät stressiä ja lisävät keskittymiskykyä. 40 tablettia. Tilaa nyt!
Rentouttavat AntiStress Relax -purutabletit eivät väsytä vaan parantavat henkistä suoritustasi. AntiStressin vaikutus alkaa noin 40 minuutin kuluttua tablettien ottamisesta, jolloin olo tuntuu rauhallisemmalta ja rennommalta. Ajatus kulkee kirkkaampana ilman jännityksen lamauttavaa vaikutusta. Lisäksi AntiStress vähentää stressiä ja rauhattomuutta, lisää keskittymiskykyä ja oppimista, terävöittää luovuutta, lieventää PMS-oireita, nostaa immuunivastetta sekä sallii fyysisen maksimisuorituksen.

AntiStressin vaikuttavana ainesosana on L-teaniini eli teaniini, jota esiintyy pieninä pitoisuuksina vihreän teen lehdissä. Tutkimuksissa teaniinin on todettu edesauttavan rentoutumista ilman väsymystä sekä lisäävän oppimis- ja keskittymiskykyä. Teaniini läpäisee tehokkaasti sekä veri-aivo-esteen että solukalvot, minkä ansiosta sen vaikutus elimistössä on nopeaa.

Ainesosat: oligofruktoosi 88,7 %, teaniini 7,6 %, täyteaine E553 magnesiumsilikaatti, stabiliointiaine E470b magnesiumstrearaatti. Pakkauksessa yhteensä 40 tablettia.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AntiStress Relax -purutabletit, 40 kpl
Takaisin ylös