Hemmottele kesän kuivattamaa ihoa luonnollisesti!

Auringon kuivattama iho kaipaa kosteutta ja hellää hoitoa. Hemmottele janoista ihoa Organic Shop- ja Natura Siberica -sarjan tuotteilla. Molemmat ammentavat voimansa puhtaista luonnon raaka-aineista.

Hellävaraista puhdistusta koko keholle

Puhdistus on ihonhoidon ensimmäinen ja tärkein steppi. Litsiuutteesta ja viidestä öljystä valmistettu Organic Coffee & Limonnik kuorii kasvojen ihoa pehmeästi. Jos pidät kasvonaamioista, kokeile Algae & Sea Mudia! Sen merelliset ainesosat poistavat epäpuhtaudet hipiältä hellästi. Ylellinen Raspberry & Sugar -kuorinta-aine karkottaa epäpuhtaudet helposti ja miellyttävästi koko vartalolta.

Kosteutusta päästä varpaisiin

Perusteellisesti puhdistettu iho on valmis vastaanottamaan hoitotuotteiden teho-aineet. Kevyen Natura Siberica Loves Estonia -päivävoiteen luonnolliset ainesosat – lakka ja ruiskukka – ravitsevat ihoa ja palauttavat sen säihkyn! Kuivalle iholle kehitetyn Natura Siberica -päivävoiteen hyaluronihappo ja E-vitamiini antavat iholle kosteutta ja tekevät siitä elastisemman. Ikääntyvälle iholle soveltuu parhaiten Natura Siberica Lifting Anti-Age. Kollageenia ja A-vitamiinia sisältävä tehotuote kosteuttaa, kiinteyttää ja kohottaa ihoa.

Suklaata vai mansikkaa vartalolle? Body Desserts Royal Chocolate ja Organic Strawberry & Milk rikastavat ihoa ja tekevät siitä silkinpehmeän. Organic Tea Tree & Patchouli on täsmätuote väsyneille jaloille, jotka ovat kaipaavat syväkosteutusta. Organic Tangerine & Mango -suihkugeeli on loistovalinta näin syksyn kynnyksellä. Energisoiva geeli lupaa palauttaa piilotetut tunteet ja innostuksen! 😊😊

Kaikki Organic Shop -tuotteet ovat joko sertifioitua luonnonkosmetiikkaa tai sertifiointikriteerit täyttävää luonnonkosmetiikkaa. Käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia, mielellään luomulaatuisia. Ympäristöystävällisyys ja eettisyys on otettu läpi huomioon aina tuotteen valmistuksesta sen hävittämiseen.

Natura Siberica on yksi luonnollisen kosmetiikan pioneereista. Se hyödyntää ainoana kosmetiikkabrändinä maailmassa Siperian ankarissa oloissa villinä kasvavien kukkien ja yrttien voimaa. Runsaasti antioksidantteja ja ravintoaineita sisältävät raaka-aineet kerätään koskemattomista paikoista tiukkoja eettisiä periaatteita noudattaen. Valtaosalla Natura Siberican tuotteista on Cosmos Natural -sertifikaatti.

Hobby Hallissa on Organic Shop- ja Natura Siberica -tuotteiden lisäksi laaja valikoima muutakin luonnonkosmetiikkaa. Tutustu!