Maksaminen

Maksutavat


Kuukausiraha® – maksa omaan tahtiin!

Hobby Hallin Kuukausiraha tarjoaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa taloutesi kuluja. Kuukausirahalla voit maksaa ostoksesi omaan tahtiin, sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit myös hyödyntää mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin. Mikäli maksuvapaan kuukauden pitäminen on mahdollista, siitä on maininta Kuukausiraha-tiliotteesi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta.

• Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle.
• 48 kuukautta maksuaikaa, alk. 8 €/kk.
• Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
• Ei tilinavausmaksua.
• Vuosikorko 15 %.
• Tilinhoitomaksu 2,95 €/kk (riippumatta kuukauden ostosmäärästä).
• Lasku lähetetään sähköpostilla tai paperilaskulla postitse kuukauden 17. päivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.
• Eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä

Tarjoamme Kuukausirahan® yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään kokonaisvaltainen luottopäätös, jossa osoite- ja luottotietosi voidaan tarkistaa. Luotonmyöntäjä on Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.

Kuukausirahan® vuosikorko on 15 %, jolloin todellinen vuosikorko on 23,38 %, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus on 1000 €. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kerralla pois. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 euroa.
Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.


Lasku – maksa myöhemmin!

• Kaikki kuukauden aikana toimitetut tuotteet kerätään yhdelle koontilaskulle
• Joustava ja turvallinen maksutapa
• Korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää
• Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä
• Eräpäivä seuraavan kuukauden 3. päivä
• Laskun saatuasi voit itse päättää, maksatko useammassa erässä
• Käsittelymaksu 1,95 € (riippumatta kuukauden ostosmäärästä)

Tarjoamme Laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.
Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.
Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä.


Verkkomaksu

Verkkomaksu on mahdollinen OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Sinulla tulee olla oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi pankin sivuille ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi.


Korttimaksu

Korttimaksu on mahdollista Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard -korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

 

MobilePay

MobilePay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään MobilePay-sovelluksessa. Valitsemalla MobilePayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat MobilePay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.


Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?


Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa Avarda (Y-tunnus 2594352-3) yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua kaikkiin Laskuun, Kuukausirahaan® ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.
Avardan verkkopalvelu: http://www.avarda.com/fi/kuluttaja/
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@avarda.fi
Puhelinpalvelu: 09 2532 7100. Avoinna arkisin klo 9–19 (paikallisverkkomaksun hinnalla).