Etusivu Asiakaspalvelu Asiakaspalvelu tiedottaa Ajankohtaista asiakaspalvelustamme
Asiakaspalvelu
Usein kysytyt kysymykset
Tilaus ja toimitus
Maksaminen
Takuu ja huolto
Hobby Hall Help
Vaihto ja palautus
Yritysinfo
Näin ostat verkkokaupasta
Hyvä tietää
Myymälä
Ota yhteyttä
  Asiakaspalvelu tiedottaa  
Kanta-asiakkuus
Yleiset sopimusehdot
Asiakaspalvelu tiedottaa
Ajankohtaista asiakaspalvelustamme
 
 

30.6.2015

Hobby Hallin kertaluoton korvaa 30.6. alkaen Hobby Hall Erämaksu. Luoton myöntäjänä toimii Lindorff Invest Oy. Uusi maksutapa tuo entistä enemmän joustoa luoton määrään, maksuaikaan sekä maksuerien jaksottamiseen. Hobby Hall Erämaksu koskee vain uusia ostoksia. Aiempien kertaluotto-ostosten jäljellä olevat maksuerät tulee maksaa alkuperäisen maksusuunnitelman mukaisesti.

Hobby Hall Erämaksu mahdollistaa koko ostoskorin maksamisen yhdellä luotolla. Aiemmin olemme myöntäneet kertaluottoa vain yksittäisille, yli 39 euroa maksaville tuotteille. Nyt maksuaikaa voi saada kaikille 30–5000 euron ostoksille, olipa tuotteita yksi tai useampi.

Maksuaikaa voi saada 3–24 kuukautta. Maksuerien määrä vaihtelee koko ostoksen loppusumman mukaan. Voit myös maksaa jäljellä olevan saldon kertasuorituksena kesken erämaksusopimuksen, ilman ylimääräisiä kuluja. Hobby Hall Erämaksu sisältää myös käteislaskumahdollisuuden.

Hobby Hall Erämaksun myötä laskuasiat voi hoitaa sähköisesti Lindorffin verkkopalvelussa bill.lindorff.fi -sivustolla. Verkkopalvelussa näet kätevästi kaikki laskusi ja maksutilanteen ja voit myös itse siirtää laskusi eräpäivää.