Etusivu Asiakaspalvelu Usein kysytyt kysymykset Tietoa verkkokauppaan rekisteröitymisestä
Asiakaspalvelu
  Usein kysytyt kysymykset  
Tietoa verkkokauppaan rekisteröitymisestä
Usein kysytyt kysymykset
Tilaus ja toimitus
Maksaminen
Takuu ja huolto
Hobby Hall Help
Vaihto ja palautus
Yritysinfo
Näin ostat verkkokaupasta
Hyvä tietää
Myymälä
Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu tiedottaa
Kanta-asiakkuus
Yleiset sopimusehdot
Kysymyksiä ja vastauksia verkkokaupasta
Tärkeää tietoa verkkokauppaan rekisteröitymisestä ja kirjautumisesta
 
 

Internet-selaimen asetukset

Voidaksesi käyttää Hobby Hall -verkkokauppaa, internet-selaimessasi tulee olla JavaScript- ja Cookie-asetukset aktiivisena. Muutoin esimerkiksi rekisteröityminen, kirjautuminen ja tuotteen siirtäminen ostoskoriin ei ole mahdollista.Rekisteröityminen ja kirjautuminen:

• Mikäli haluat käyttöösi kirjautuneen asiakkaan palvelut (tilauksenseuranta, tilaushistoria, muistilista jne.) sinun täytyy rekisteröityä. Kirjautua voi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka luot itsellesi rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröityä voit tästä ».

• Jos kokeilet unohtuneen salasanan tilausta, eikä salasana tule sähköpostiisi, rekisteröitymistiedoissasi on todennäköisesti jokin muu antamasi sähköpostiosoite, jota et nyt aktiivisesti käytä tai muista. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (puh. 09 121 120), joka voi pävittää sähköpostiosoitteesi omiin tietoihisi. Puhelu maksaa normaalin paikallis-, kauko- tai matkapuhelinmaksun.

• HUOM: mikäli asiakastietosi on olemassa tietokannassamme ja et muista tunnuksiasi, et voi rekisteröityä uudelleen. Ota tällöin yhteys asiakaspalveluun (puh. 09 121 120).

• Isoilla ja pienillä kirjaimilla on merkitystä käyttäjätunnuksessa ja salasanassa.

• Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen ei ole pakollista tehdäksesi ostoksia, mutta rekisteröitymällä saat käteviä palveluja kuten tilauksenseurannan, tilaushistorian, muistilistan tuotteille jne.