Etusivu Asiakaspalvelu Tilaus ja toimitus Toimitustavat
Asiakaspalvelu
Usein kysytyt kysymykset
  Tilaus ja toimitus  
Tilauskanavat
Toimituskulut
Toimitustavat
Toimitusaika
Tilausehdot
Maksaminen
Takuu ja huolto
Hobby Hall Help
Vaihto ja palautus
Yritysinfo
Näin ostat verkkokaupasta
Hyvä tietää
Myymälä
Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu tiedottaa
Kanta-asiakkuus
Yleiset sopimusehdot
Tilaus ja toimitus
Toimitustavat
 
 

Tuotteillemme on 4 erilaista toimitustapaa:

 

1. Kirjelähetys
Lähetys toimitetaan suoraan postiluukkuusi. Kirjelähetys on alle 500 g ja paksuus max. 3 cm paketti (esim. DVD, CD, tietokonepeli)

 

2. Normaalilähetys
Toimitetaan postista noudettavaksi. Tuote toimitetaan normaali-/kirjelähetyksenä ellei tuotesivulla toisin mainita.

HUOM! Postin asiakkaana voit sopia normaalilähetyksen yhteydessä myös muusta noutopisteestä kuin juuri sinua lähellä olevasta postitoimipaikasta. Tämä tapahtuu Postin Paketin ohjauspalvelun kautta, jonka löydät helposti Postin verkkopalvelusta. Huomaa että Paketin ohjauspalvelu pitää olla aktivoituna ennen tilauksen jättämistä Hobby Hall -verkkokaupassa, jotta tilaus ohjautuu oikein uuteen osoitteeseen.

Paketin ohjauspalvelun avulla voit valita, mistä noudat verkkokaupasta tilaamasi paketit. Kotipostisi sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta toisesta postista, Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Noutopisteistä ja pakettiautomaateista voit noutaa pakettisi myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta. Ohjauspalvelulla vältät ruuhkat ja saat pakettisi juuri sinne, minne itse ne haluat!
www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palvelutverkossa/paketinohjaus

 

3. Kotiinkuljetus
Voit valita kaikille tilauksillesi kotiinkuljetuksen.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen niin palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote postiin tai omatoimisesti sopia postin kanssa tuotteen noudosta (maksullinen).

Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla ma-pe klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä. Lisätietoja alueesi kotiinkuljetusajoista saat asiakaspalvelustamme, puh. 09 85668 000, avoinna arkisin klo 8-19. Palvelu sisältää lähetyksen purun kuljetusyksiköstä ja jakelun vastaanottajan huoneistoon asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Rahtituotteissa (65e) kotiinkuljetus ei sisällä kerroksiin kantoa.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen niin palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote postiin tai omatoimisesti sopia postin kanssa tuotteen noudosta (maksullinen).

 

4. Nouto myymälästä
Voit noutaa tilauksesi Hobby Hallin Vantaan Tammiston myymälästä (Tammiston kauppatie 25, 01510 Vantaa) vastaanotettuasi saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Kun tilattua tuotetta on varastossamme, toimitusaika on 1–5 arkipäivää. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Nouto on maksuton. Mikäli valitset toimitustavaksi myymälänoudon, tuotteet maksetaan tilauksen teon yhteydessä joko verkkomaksulla, luottokortilla tai myöhemmin kotiin toimitettavalla laskulla. Myymälään tilatun tuotteen säilytysaika Vantaan myymälässä on yksi viikko. Myymälänouto ei ole mahdollinen toimitusmyynti- eikä rahtituotteille.

Toimituskulut näet täältä.

Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, pyritään varastosta löytyvät tuotteet toimittamaan yhteislähetyksenä. Toimitusmaksu määräytyy sen tuotteen mukaan, jossa on suurin toimitusmaksu.

Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa poliisiviranomaisen myöntämillä todistuksilla:

  • kuvalliset henkilökortit
  • virallinen passi
  • ajokortti, jos henkilön voi kuvan perusteella tunnistaa

Mikäli tilaus on maksettu verkkomaksuna, tilaaja voi valtuuttaa toisen henkilön noutamaan paketin. Tilaajana voit tehdä noutajalle itse vapaamuotoisen valtakirjan tai käyttää valmista asiakirjapohjaamme.

HUOM! Jos olet uusi asiakkaamme ja valitset toimitusosoitteeksi muun kuin kotiosoitteesi, edellytämme tuotteen maksamista tilauksen yhteydessä.