Etusivu Asiakaspalvelu Vaihto ja palautus Asiakaspalautusohjeet
Asiakaspalvelu
Usein kysytyt kysymykset
Tilaus ja toimitus
Maksaminen
Takuu ja huolto
Hobby Hall Help
  Vaihto ja palautus  
Asiakaspalautusohjeet
Yritysinfo
Näin ostat verkkokaupasta
Hyvä tietää
Myymälä
Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu tiedottaa
Kanta-asiakkuus
Yleiset sopimusehdot
Vaihto ja palautus
Asiakaspalautusohjeet
 
 

Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen. Näin palautat tai vaihdat tuotteen:

  1. Sinun tulee käsitellä palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki osat (myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset).
  2. Täytä paketin lähetteessä oleva palautusilmoitus ja liitä se pakettiin. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi rahanpalautusta varten. Mikäli olet valinnut Hobby Hall Erämaksun, ilmoitathan tilinumerosi myös Lindorff-asiakaspalveluun 02 2700 550 tai verkkopalvelussa bill.lindorff.fi.
  3. Palautusosoite: Hobby Hall, Tahkotie 2, 01530 Vantaa. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Voit palauttaa tuotteen myös myymäläämme.
  4. Pyydä postista kuitti lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta.

 

Huom! Mikäli olet valinnut vapaaehtoisen kotiinkuljetuksen, on palauttaminen ilmaista ainoastaan postitoimipaikasta, ei kotoa. Mikäli kyseessä on pakollinen kotiinkuljetustuote, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Mikäli palautat koko lähetyksen ja olet jo ehtinyt maksaa tilauksen, hyvitämme maksun palautuskäsittelyn jälkeen, mikä sinulla ei ole meille erääntyneitä saatavia.

 

Mikäli palautat osan tilauksesta, palauttamiesi tuotteiden arvo vähennetään laskun loppusummasta. Huomaathan, että palauttaessasi vain osan tilauksen tuotteista tulee sinun maksaa myös laskulle merkityt muut kulut.

 

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Jos kyseessä on Hobby Hall Erämaksu, luoton myöntäjällä on 30 päivää aikaa palauttaa rahat saatuaan tilinumerosi (kun koko ostos peruuntuu kuluttajan toimesta).

 

Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun. Luottokorttiveloitukset palautetaan samalle luottokortille. Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksuna tai laskulla, on tilinumeron ilmoittaminen palautuksen yhteydessä erittäin tärkeää, jotta voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

 

Mikäli Hobby Hall ei pysty toimittamaan tuotetta 90 päivän kuluessa tilaushetkestä, tilaus peruuntuu automaattisesti.

 

Huom! Sinetöityjen tuotteiden osalta vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet. Palautettavien kosmetiikka- ja/tai luontaistuotepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa. Vaihtaessasi tilaamasi tuotteen toiseen veloitamme uudet toimituskulut.

 

Palautusoikeus ei koske esimerkiksi tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti tai tuotteita, joiden sinetti on avattu ja joita ei terveydellisistä tai hygieniasyistä voida palauttaa. Poikkeavasta palautusehdosta kerrotaan tuotetietojen yhteydessä. Palautettavien kosmetiikka- ja luontaistuotepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa.

 

Palauta viallinen tai virheellinen tuote palautusohjeiden mukaisesti. Kirjoita palautuslomakkeeseen, millainen vika tuotteessa on. Jos olet saanut väärän tuotteen (toimitusvirhe), ilmoita asiasta ja kerro myös, miten haluat virheen oikaistavan.