Tietoa kanta-asiakkuudesta

Liittyminen kanta-asiakkaaksi

  • Kanta-asiakkaaksi liittyminen on ilmaista.
  • Voit liittyä kanta-asiakkaaksi luodessasi asiakastilin verkkokaupassa, soittamalla asiakaspalveluun tai asioimalla myymälässä. Jos sinulla on jo asiakastili, voit liittyä kanta-asiakkaaksi muuttamalla asiakastilisi tietoja tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Hobby Hallin kanta-asiakkaaksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on kotipaikka Suomessa tai joka on Suomen kansalainen.
  • Liittymisen yhteydessä on täytettävä kaikki pyydetyt perustiedot. Liittymällä kanta-asiakkaaksi asiakas antaa henkilötietolain mukaisen suostumuksensa tietojen käyttöön kanta-asiakasrekisterin käyttötarkoituksen mukaisesti.
  • Asiakkaalla on oikeus irtisanoa Hobby Hallin kanta-asiakkuus oman tilinsä "Omat tiedot" -osiossa tai ilmoittamalla tästä Hobby Hallin asiakaspalveluun puhelimella, sähköpostilla tai kirjeellä.

Kanta-asiakasjärjestelmän periaatteet

Kanta-asiakasjärjestelmällä tarkoitetaan näissä ehdoissa Hobby Hallin Suomen kanta-asiakasjärjestelmää ja kanta-asiakkailla tähän järjestelmään liittyneitä yksityishenkilöitä. Hobby Hallin kanta-asiakkaat saavat Hobby Hallin verkkokaupasta ja myymälästä sekä Hobby Hallin yhteistyökumppaneilta tuote- ja palveluetuja.

Asiakastietojen käsittely ja markkinointi

Hobby Hall käsittelee henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Kanta-asiakasrekisterin tietoja Hobby Hall käsittelee asiakassuhteen hoidossa sekä tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa asiakkaille. Tietoja voidaan käyttää myös Hobby Hallin yhteistyökumppaneiden kanta-asiakkaille suunnattujen etujen ja tuotteiden markkinointiin. Rekisteritietoja ei luovuteta Hobby Hallin kanta-asiakasjärjestelmän ulkopuoliseen käyttöön. Kanta-asiakasjärjestelmän rekisteriseloste on nähtävillä. 

Takaisin ylös