Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä ehdot koskevat tilausten tekemistä Hobby Hall Suomi Oy:n (Hobby Hall) verkkokaupasta hobbyhall.fi.
Hobby Hallilla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Toimituksen vastaanotto kotiinkuljetuksissa:

 

  • Kun vastaanotat lähetyksen, tarkista että paketointi ja lähetys ovat ehijä!
  • Jos kuitenkin huomaat lähetykseen tulleen vaurion:
  • 1. pyydämme välittömästi  yhdessä kuljettajan kanssa kirjamaan vaurion kuljetusliikkeen mukana olevaan kaavakkeeseen tai rahtikirjaan, jonka kuljettaja allekirjoittaa

  • 2. ota kuvat sekä paketin että tuotteen vaurioista
  • 3. ilmoita asiasta välittömästi Hobby Hallin asiakaspalveluun joko soittamalla ma-su 8-20 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta johon myös kuvat saa liitettyä.

  • 4. mikäli jostain syystä kuljetusyhtiö ei mahdollista kirjallisen vahinkoilmoituksen tekoa, ilmoitathan myös siitä meille.

 

Verkkokaupasta tilaaminen


Voit tilata tuotteita verkkokaupasta joko rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi tai tekemällä oston vieraana. Sinun tulee antaa tilauksen teon yhteydessä kaikki tarvittavat tiedot tilauksen käsittelyä ja toimitusta varten.
Tilauksen arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä.
Toimitamme tilauksia vain Suomeen.
Hobby Hallilla on oikeus evätä tai perua tilaus, jos tilauksen teossa on syytä epäillä vilppiä, petosta tai muuta väärinkäytöstä.
Hobby Hallin verkkokaupasta voi tehdä tilauksen vain yli 15-vuotiaat henkilöt. Alle 18-vuotiaat voivat maksaa tilauksensa vain verkkopankkimaksulla.
Ennen maksamiseen siirtymistä, sinun tulee hyväksyä nämä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot.
Tilauksen kuittina toimii tilausvahvistus, joka toimitetaan sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

 

Maksaminen


Hobby Hallin verkkokaupan maksutapoja ovat Kuukausiraha®, lasku, verkkopankkimaksu, MobilePay sekä maksukortti. Jos valitset maksutavaksi Kuukausirahan® tai laskun, tarvitset verkkopankkitunnuksiasi henkilöllisyyden todentamiseksi. Verkkokauppamme maksunvälityksen toteuttaa Avarda (Y-tunnus 2594352-3) yhteistyössä pankkien kanssa.
Avarda vastaa Kuukausirahan® ja Laskun luottopäätöksestä. Evätty luottopäätös ei estä valitsemasta muita maksutapoja. Osoite- ja luottotietosi saatetaan tarkistaa henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Perusedellytysten täyttyessä suoritetaan kokonaisvaltainen luottoarvio, jonka perusteella luotto voidaan evätä.
Lisätietoja maksutavoista löydät täältä.

 

Tilauksen toimittaminen


Kun tilaus on vastaanotettu, se siirtyy käsittelyyn logistiikkakeskukseen. Jos tuotetta löytyy varastosta, on arvioitu toimitusaika 2-5 arkipäivää tilauksesta. Tilauksen arvioidun toimitusajan näet tilauksen teon yhteydessä sekä tilausvahvistuksesta.
Koko tilaus toimitetaan yhdessä lähetyksessä, jolloin toimitusaika-arvio muodostuu tilauksen pisimmän toimitusajan mukaan. Poikkeuksena suoraan valmistajalta toimitettavat tuotteet, jotka toimitetaan erillislähetyksinä.

Emme toimita tuotteita jälkitoimituksena, vaan jos tuotetta ei pystytä toimittamaan, perutaan tilaus sen osalta ja kyseisestä tuotteesta tehdään hyvitys.
Saat tiedon tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä.
Jos olit valinnut toimitustavaksi rahdin, kuljetusyhtiö on tarvittaessa yhteydessä sinuun ja sopii toimitusajankohdan.
Kun vastaanotat tuotteen, tarkista että lähetys on ehjä. Jos huomaat kuljetuksessa tulleen vaurion, merkitse vaurio kuljetusliikkeen rahtikirjaan sekä ilmoita asiasta Hobby Hallin asiakaspalveluun.
Kuljetusvauriot tulee ilmoittaa välittömästi kuten kohdassa toimituksen vastaanotto.

Lue lisää:
Toimituskulut
Toimitustavat

 

Palauttaminen


Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tilaamillesi tuotteille.
Palautusoikeus ei koske kuitenkaan esimerkiksi hygieniatuotteita, kosmetiikkaa ja ravintolisiä tai sinetöityinä toimitettuja ja avattuja tuotteita (esim. pelit, DVD-levyt jne.).

Jos haluat palauttaa tuotteen, täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake tai ilmoita palautuksesta yhteydenottolomakkeella, pakkaa palautettava tuote huolellisesti ja vie tuote noutopisteeseen.
Noutopisteisiin tilattujen tilausten palauttaminen on ilmaista kun käytät Hobby Hallin asiakaspalautusnumeroa.
Emme lunasta postiennakolla tehtyjä asiakaspalautuksia, emmekä hyvitä ehtojen vastaisesti palautettujen tuotteiden lähetyskuluja.
Ilmainen palautus ei koske kotiinkuljetus/rahtituotteita, vaan näillä toimitustavoilla tilatuista tuotteista peritään palautuskulu alkaen 49,90 €. Palautuskulu vähennetään rahapalautuksesta.

Lue palautusohjeet täältä.
Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, tee palautus ohjeiden mukaan ja tee uusi tilaus verkkokaupassa www.hobbyhall.fi.

 

Rahapalautus


Palautamme rahat 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet palautusilmoituksesi, edellyttäen että olemme vastaanottaneet palautuksesi tai olet luotettavasti osoittanut meille, että olet palauttanut tuotteen.

Rahapalautus tehdään samalle maksutavalle, millä tilaus tehtiin.
Jos koko tilaus palautetaan, hyvitetään myös perustoimituskulu (toimitus pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen), jos se on tilauksesta peritty.

Lisätietoa palautuksista löydät täältä.

 

Reklamaatiot, myyjän virhevastuu ja takuu


Jos sinulle on toimitettu väärä tai virheellinen tuote, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotevirhetapauksessa toimita meille kuva/kuvia virheestä tuotteessa sekä tarkempi selvitys virheestä.
Tuotteessa olevasta virheestä tulee ilmoittaa kohtuullisessa ajassa siitä, kun virhe on havaittu.
Myyjä ei ole kuitenkaan virhevastuussa, jos vika johtuu luonnollisesta kulumisesta, onnettomuudesta tai käyttövirheestä.

Tuotteilla voi olla valmistajan myöntämä takuu. Tuotteen takuutodistuksena toimii tilausvahvistus.
Lue lisää takuuehdoista täältä.

 

Oikeus perua tilaus


Mikäli jotakin tilauksesi tuotetta ei ole saatavilla, olemme yhteydessä sinuun sähköpostilla. Hobby Hallilla on oikeus perua kauppa, jos tuote ei ole toimitettavissa. Näissä tapauksissa Hobby Hall tekee hyvityksen käyttämällesi maksutavalle.

 

Alennuskoodit


Alennuskoodit (alekoodit, lahjakortit) ovat kertakäyttöisiä. Alennuskoodien käytössä tulee noudattaa koodin yhteydessä annettuja ehtoja. Ehdot ja rajoitukset voivat koskea esimerkiksi voimassaoloaikaa, käyttöön oikeutettua henkilöä, toimitustapaa, yhdistettävyyttä toisiin koodeihin, tuoteryhmiä tai yksittäisiä tuotteita.
Alennuskoodi tulee käyttää tilauksen teon yhteydessä, emme hyvitä alekoodia jälkikäteen.

 

Verkkokaupan immateriaalioikeudet


Verkkokaupan sisältö (mukaan lukien kuvat, tekstit, tuotetiedot, tekstit, tavaramerkit, videot, logot ja taulukot) on Hobby Hallin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden tekijänoikeuksien ja muiden aineettomien oikeuksien suojaamaa omaisuutta, jonka luvaton käyttö tai kopiointi on kiellettyä. Aineettomia oikeuksia koskeviin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Riidan ratkaisu


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi.

Voit halutessasi käynnistää riita-asian käsittelyn myös verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin (ODR) kautta. ODR-foorumissa asioidessa tarvitaan tieto Hobby Hallin sähköpostiosoitteesta (asiakaspalvelu@hobbyhall.fi).
Linkki ODR-foorumin sivuille:
http://ec.europa.eu/odr