Toimitustavat

Kirjelähetys

Lähetys toimitetaan suoraan postiluukkuusi. Kirjelähetys on alle 500 g ja paksuus max. 3 cm paketti (esim. DVD, CD, tietokonepeli).

Toimitus postiin tai noutopisteeseen

Toimitetaan noudettavaksi valitsemaasi postitoimi- tai noutopisteeseen.

Huom! Postin asiakkaana voit sopia normaalilähetyksen yhteydessä myös muusta noutopisteestä kuin juuri sinua lähellä olevasta postitoimipaikasta. Tämä tapahtuu Postin Paketin ohjauspalvelun kautta, jonka löydät helposti Postin verkkopalvelusta. Huomaa, että Paketin ohjauspalvelu pitää olla aktivoituna ennen tilauksen jättämistä Hobby Hall -verkkokaupassa, jotta tilaus ohjautuu oikein uuteen osoitteeseen.

Paketin ohjauspalvelun avulla voit valita, mistä noudat verkkokaupasta tilaamasi paketit. Kotipostisi sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta toisesta postista, Postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Noutopisteistä ja pakettiautomaateista voit noutaa pakettisi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Pakettien ohjaaminen ohjauspalvelulla on maksutonta. Ohjauspalvelulla vältät ruuhkat ja saat pakettisi juuri sinne, minne itse ne haluat! Lue lisää postin ohjauspalvelusta »

Noutatessasi Schenker-paketteja henkilöllisyys on todistettava Suomen poliisiviranomaisen myöntämillä todistuksilla:

  • kuvalliset henkilökortit
  • virallinen passi
  • ajokortti, jos henkilön voi kuvan perusteella tunnistaa

Kotiinkuljetus

Voit valita kaikille tilauksillesi kotiinkuljetuksen.

Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla ma-pe klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä. Lisätietoja alueesi kotiinkuljetusajoista saat asiakaspalvelustamme, puh. 09 8566 8000, avoinna ma–pe 8–19, la 10–17, su suljettu.. Palvelu sisältää lähetyksen purun kuljetusyksiköstä ja jakelun vastaanottajan huoneistoon asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Rahtituotteissa (65 €) kotiinkuljetus ei sisällä kerroksiin kantoa.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen niin palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote postiin tai omatoimisesti sopia postin kanssa tuotteen noudosta (maksullinen).

Nouto Voutilan varastosta

Voit noutaa tilauksesi Voutilan varastosta, Postimiehenkuja 1, 01530 Vantaa.

Voutilan varaston sijainti ja aukioloajat:

Näytä kartalla (avautuu uuteen ikkunaan)

Noutopiste palvelee: ma–pe klo 7–17

Lähetys on noudettavissa, kun sinulle on lähetetty saapumisilmoitus tekstiviestinä. Kun tilattua tuotetta on varastossamme, toimitusaika on 1–5 arkipäivää. Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa. Nouto on maksuton.

Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, pyritään varastosta löytyvät tuotteet toimittamaan yhteislähetyksenä. Toimitusmaksu määräytyy sen tuotteen mukaan, jossa on suurin toimitusmaksu.

Henkilöllisyys on todistettava tilausta noudettaessa Suomen poliisiviranomaisen myöntämillä todistuksilla:

  • kuvalliset henkilökortit
  • virallinen passi
  • ajokortti, jos henkilön voi kuvan perusteella tunnistaa

Mikäli tilaus on maksettu verkkomaksuna, tilaaja voi valtuuttaa toisen henkilön noutamaan paketin. Tilaajana voit tehdä noutajalle itse vapaamuotoisen valtakirjan tai käyttää valmista asiakirjapohjaamme.

Takaisin ylös