Toimitustavat

Alta löydät lisätietoja valittavissa olevista toimitustavoista.
Kullekin tuotteelle mahdolliset toimitustavat näkyvät tuotteen tuotekortilla ja tilausta tehdessä valittavissa on vain ne vaihtoehdot, mitkä ovat mahdollisia kyseiselle tilaukselle, huomioiden esimerkiksi lähetyksen mitat, paino ja muut rajoitukset.

Huomioithan Postin pakettitoimitusten noutopistettä valitessasi, että jos olet määrittänyt itsellesi Oman noutopisteen, paketti voi ohjautua myös sinne.
Lue lisää Postin Omasta noutopisteesta ja tee tarvittaessa siihen muutoksia täällä.

 

Postin pakettiautomaatti 

Pakettisi toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa automaatista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. 

 

Postin noutopiste 

Pakettisi toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. 

 

Schenker noutopistepaketti

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Pisteitä on ympäri Suomen: R-kioskit, K-ruokakaupat, Smartmile-pakettiautomaatit tai useat paikalliset yritykset. Kun tilauksesi on noudettavissa, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Noutaessasi lähetystä noutopisteestä ota mukaan henkilöllisyystodistus tai valtakirja. Katso noutopisteet tästä.

 

Postin kotiinkuljetus 

Tilauksesi toimitetaan huoneiston ulko-oven välittömään läheisyyteen. Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla ma-pe klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä. Posti on yhteydessä sinuun puhelimitse ja sopii toimituksen ajankohdan. 

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalveluun ja pyytää palautusohjeet.  

 

Postin kotiinkuljetus rahti 

Tilauksesi toimitetaan huoneiston ulko-oven välittömään läheisyyteenEdellytyksenä on esteetön pääsy ja lähetyksen maksimipaino voi olla enintään 85kg. Huom. yli 85kg:n painoisia lähetyksiä ei kanneta kerroksiin, vaan ne puretaan Postin ajoneuvon välittömän läheisyyteen.  
 
Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla ma-pe klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä. Posti on yhteydessä sinuun puhelimitse ja sopii toimituksen ajankohdan. 

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Rahtituotteen palauttaminen on maksullista. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalveluun ja pyytää palautusohjeet.  

 

Schenker kotiinkuljetus 

Toimitukset arkisin arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8–16 välillä, lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle. 
Lähetys puretaan ajoneuvon välittömään läheisyyteen takalaitanostimella ja pumppukärryllä tai vastaanottajan käyttämällä kuormausvälineellä. 

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalveluun ja pyytää palautusohjeet.  

 

Schenker kotiinkuljetus rahti 

Tilausten toimitukset arkisin arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8–16 välillä, lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle. Schenker ilmoittaa toimituksen ajankohdan ennen toimitusta. Lähetys puretaan ajoneuvon välittömään läheisyyteen takalaitanostimella ja pumppukärryllä tai vastaanottajan käyttämällä kuormausvälineellä. 

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalveluun ja pyytää palautusohjeet. Rahtituotteen palauttaminen on maksullista.