Toimitustavat

Alta löydät lisätietoja valittavissa olevista toimitustavoista.
Kullekin tuotteelle mahdolliset toimitustavat näkyvät tuotteen tuotekortilla ja tilausta tehdessä valittavissa on vain ne vaihtoehdot, mitkä ovat mahdollisia kyseiselle tilaukselle, huomioiden esimerkiksi lähetyksen mitat, paino ja muut rajoitukset.

Huomioithan Postin pakettitoimitusten noutopistettä valitessasi, että jos olet määrittänyt itsellesi Oman noutopisteen, paketti voi ohjautua myös sinne.
Lue lisää Postin Omasta noutopisteesta ja tee tarvittaessa siihen muutoksia täällä.

 

Posti pakettiautomaatti 

Pakettisi toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa automaatista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. 

 

Posti noutopistepaketti

Pakettisi toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. 

 

Schenker noutopistepaketti

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Pisteitä on ympäri Suomen: R-kioskit, K-ruokakaupat, Smartmile-pakettiautomaatit tai useat paikalliset yritykset. Kun tilauksesi on noudettavissa, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 14 vrk ja Smartmilen pakettiautomaatissa 7 vrk. Noutaessasi lähetystä noutopisteestä ota mukaan henkilöllisyystodistus tai valtakirja. Katso noutopisteet tästä.

 

Posti kotiinkuljetus ovelle (toimitus ulko-oven välittömään läheisyyteen)

Tilauksesi toimitetaan huoneiston ulko-oven välittömään läheisyyteen. Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla ma-pe klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä. Posti on yhteydessä sinuun puhelimitse ja sopii toimituksen ajankohdan. 

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalveluun ja pyytää palautusohjeet.  

 

Posti kotiinkuljetus ovelle (rahti, toimitus ulko-oven välittömään läheisyyteen)

Suurimmissa kaupungeissa lähetys kannetaan asunnon sisälle vastaanottajan osoittamaan paikkaan (esteetön pääsy).
Kaupunki- ja taajama-alueiden ulkopuolella kuljettajamme tarvitsee vastaanottajan apua sisään kannossa vastaanottajan osoittamaan paikkaan (esteetön pääsy), jos tämä ei ole mahdollista lähetys jätetään ajoneuvon välittömään läheisyyteen.


Huom. 
yli 85kg:n painoisia lähetyksiä ei välttämättä pystytä kantamaan kerroksiin. 
Jos paketti on yli 85 kg painava, kuljettaja jättää sen haluamaasi paikkaan kuljetusauton viereen, ellei kantoapua voida järjestää asiakkaan puolesta.

Jakelu tapahtuu suuremmilla paikkakunnilla ma-pe klo 9-21, muilla alueilla pääsääntöisesti klo 14 mennessä. Posti on yhteydessä sinuun puhelimitse ja sopii toimituksen ajankohdan. 

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Rahtituotteen palauttaminen on maksullista. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalveluun ja pyytää palautusohjeet.  

 

Schenker kotiinkuljetus pihaan (Ei sisällä ovelle/sisään kantoa)

Lähetys puretaan kuljetusliikkeen ajoneuvon välittömään läheisyyteen. HUOM! Lähetystä ei kanneta ulko-ovelle/kerroksiin.
Toimitukset arkisin arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8–16 välillä, lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle. 


Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalveluun ja pyytää palautusohjeet.  

 

Schenker kotiinkuljetus pihaan (rahti, ei sisällä ovelle/sisään kantoa)

Lähetys puretaan kuljetusliikkeen ajoneuvon välittömään läheisyyteen. HUOM! Lähetystä ei kanneta ulko-ovelle/kerroksiin.

Tilausten toimitukset arkisin arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8–16 välillä, lähetys luovutetaan vain tilauksessa merkitylle vastaanottajalle.
 Schenker ilmoittaa toimituksen ajankohdan ennen toimitusta.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee olla yhteydessä Hobby Hallin asiakaspalveluun ja pyytää palautusohjeet. Rahtituotteen palauttaminen on maksullista.