Tuotteen palautus

Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.

Näin palautat tai vaihdat tuotteen:

  1. Käsittele palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki tuotteen osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.
  2. Täytä paketin lähetteessä oleva palautusilmoitus ja liitä se pakettiin. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi rahanpalautusta varten toimitusvahvistuksessa olevan linkin kautta Maksuturvaan.
  3. Palautusosoite: Tikkurilantie 148 D, 01530 Vantaa. Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen. Voit palauttaa tuotteen myös myymäläämme. Tietoa myymälästä »
  4. Pyydä postista kuitti lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta.

Huom! Mikäli olet valinnut vapaaehtoisen kotiinkuljetuksen, on palauttaminen ilmaista ainoastaan postitoimipaikasta, ei kotoa. Mikäli kyseessä on pakollinen kotiinkuljetustuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli palautat koko lähetyksen ja olet jo saanut laskun tilauksesta, liitä se mukaan palautuslähetykseen. Jos olet jo ehtinyt maksaa 1. kuukausierän tai koko hinnan ennen tuotepalautustasi, palautamme rahat heti lähetyksen saavuttua meille, ellei sinulla ole meille erääntyneitä maksuja.

Palautamme maksusuorituksesi välittömästi, kun olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Hyvitys palautuksesta suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun. Maksukorttihyvitykset tehdään automaattisesti sille maksukortille, jolla tilaus on maksettu. Tilinumeron ilmoittaminen Maksuturvalle toimitusvahvistuksessa olevan linkin kautta on erittäin tärkeää, jotta voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Mikäli palautat osan lähetyksestä, muista vähentää palautettavan tuotteen/tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta. Huomaathan, että palauttaessasi vain osan tilauksen tuotteista tulee sinun maksaa postimaksu.

Mikäli Hobby Hall ei pysty toimittamaan tuotetta 30 päivän kuluessa tilaushetkestä, tilaus peruuntuu automaattisesti ja raha palautuu maksukortille.

Huom! Sinetöityjen tuotteiden osalta vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet. Palautettavien kosmetiikka- ja/tai luontaistuotepakkauksien tulee olla alkuperäispakkauksissa ja avaamattomia. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jos sinulle on toimitettu väärä tai virheellinen tuote, palauta tuote palautusohjeiden mukaisesti. Kirjoita palautuslomakkeeseen, millainen vika tuotteessa on. Jos tuote on väärä, kerro myös, haluatko vaihtaa sen oikeaan.