Renberg

Astiankuivausteline

SKU
HH851480
17,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Renberg-astiankuivaustelineessä kuivaat astioita mökillä, asuntovaunussa, veneessä jne. Irrotettavassa alaosassa kääntyvät reunat. Tilaa Hobby Hallista!
Renberg-astiankuivaustelineessä on helppo kuivata puhtaita astioita pienessä kodissa, mökillä, asuntovaunussa tai veneessä. Kätevässä telineessä on omat paikat lautasille, laseille ja ruokailuvälineille. Telineen irrotettavassa alaosassa on kääntyvät reunat, jonka ansiosta vesi ei valu pöydälle. Hygieeninen lankakori on helppo pitää puhtaana huuhtelemalla. Muovia ja metallia.

• Pohjan mitat 32,5 x 33,5 cm
• Kokonaiskorkeus 10 cm
Lisätietoja
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Astiankuivausteline
Takaisin ylös