Etusivu Kauneus ja terveys KOSMETIIKKA Vartalo- ja... Australian Gold Sunscreen 50 Kids Lotion...
Katso iso kuva
Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoide, 237 ml

Australian Gold
Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoide, 237 ml

16,50 €

Väri
Koko
Määrä
kpl

Tuotenumero:

Saatavuus:

Tuotetta ei ole tällä hetkellä verkkokaupan varastossa. Tarjoamme tilalle korvaavaa tuotetta.

Lasten iholle suunnitellussa, tehokkaassa Australian Gold Sunscreen 50 Kids Lotion -aurinkosuojavoiteessa on korkea, 50 suojakerroin sekä on UVA- ja UVB SPF -suojatekijöitä, jotka antavat ylivoimaisen suojan lapsesi iholle. Suojaavassa voiteessa on vitamiineja, jotka kosteuttavat ja hoitavat lapsen ihoa. Voide ei sisällä mineraaliöljyä, parabeeneja, PABAa (aurinkosuojafiltteri), alkoholia tai gluteenia. Kevyt koostumus, joka on helppo levittää iholle.

Aurinkosuojavoide sisältää australian kakaduluumua (korkea C-vitamiinipitoisuus), E-vitamiinia, vihreä tee -uutetta, auringonkukansiemenöljyä, oliiviöljyä, aloe veraa, kaakaovoita ja allantoiinia. Suojakerroin 50. 237 ml.

Australian Gold on arvostettu ja maailmankuulu aurinkosuojasarja, joka sopii ulkoilusta nauttiville naisille, miehille sekä lapsille. Kaikki sarjan suojakertoimilla olevat tuotteet on testattu sekä USA:n että Euroopan korkeimpien standardien mukaisesti FDA- JA COLIPA-testeillä. Vettä ja hikeä hylkivät voiteet on suunniteltu aktiiviseen elämään antamaan mahdollisimman pitkäkestoisen suojan.Kerro kaverille