Philips

AVENT SCF330/20 Comfort - manuaalinen rintapumppu

SKU
HH807478
59,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Manuaalinen, käsikäyttöinen Philips AVENT SCF330/20 Comfort -rintapumppu on ihanteellinen ja kätevä apuväline, kun pumppaat maitoa satunnaisesti. Rintapumpussa on ainutlaatuinen muotoilu, jonka ansiosta maito virtaa suoraan rinnasta pulloon, myös silloin kun istut suorassa. Tämä mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse enää nojautua eteenpäin saadaksesi kaiken maidon pulloon. Mukava istuma-asento ja rento olo pumppauksen aikana helpottavat maidon virtausta. Laitteessa on pehmeäpintainen hierontatyyny, joka tuntuu iholla lämpimältä ja stimuloi maidon virtausta miellyttävästi ja hellävaraisesti. Pumpun hellävarainen tyhjiö jäljittelee lapsen omia imuliikkeitä edistäen luonnollista maidontuloa tehokkaasti. Lisäksi ergonomisesta kahvasta saa hyvän otteen maitoa pumpatessa. Mukana olevassa Natural-pullossa (125 ml) on leveä, rinnanmuotoinen tutti, joka tukee vauvan oikealaista suuotetta, ja näin helpottaa rinta- ja pulloruokinnan yhdistämistä. Pientä pumppua on kätevä kuljettaa mukana. Laitteen osat ovat konepestäviä.

PHILIPS AVENT SCF330/20 COMFORT - MANUAALINEN RINTAPUMPPU:
• Rintapumppu
• Hierontatyyny
• Laite ja letkut
• Natural-tuttipullo, 125 ml + erittäin pehmeä vastasyntyneen tutti + matkasuojus + tiivistelevy
• 2 kertakäyttöistä liivinsuojaa
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 23
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AVENT SCF330/20 Comfort - manuaalinen rintapumppu
Takaisin ylös