Philips

AVENT SCF716/00 -ruokailuvälinesetti taaperolle

SKU
HH807258
32,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Yhdessä oppimispsykologin kanssa suunnitellut Philips AVENT SCF716/00 -ruokailuvälineet edistävät taaperon ruokailua ja oppimista hauskojen eläinaiheiden avulla. Taaperon ruokailuvälinesettiin kuuluu sektorilautanen, kaksi kulhoa, syväpesäinen lusikka sekä haarukka. Mikroaaltouuniin soveltuvissa lautasessa ja kulhoissa on liukumattomat alustat, jotka ehkäisevät roiskeita. Helposti tartuttavat lusikka ja haarukka ovat ihanteelliset taaperon itsenäiseen ruokailuun. Koko ruokailuvälinesetti on helppo puhdistaa, ja kaikki osat voidaan pestä myös astianpesukoneessa. Ei sisällä BPA:ta. Ikäsuositus: 6+ kk.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AVENT SCF716/00 -ruokailuvälinesetti taaperolle
Takaisin ylös