Nurme

Avocado-sokerikuorintavoide, 250 g

SKU
HH859257
18,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Nurme-sokerikuorinta-aine hemmottelee, kosteuttaa & elvyttää ikääntynyttä ja väsynyttä ihoa. Sisältää runsaasti avocadoa. 250 g. Tutustu!
Hoitava Nurme-sokerikuorinta-aine kuorii ihosi hellästi hemmotellen sitä luonnon omilla tehoaineilla. Runsaasti hoitavaa avocadoöljyä sisältävä sokerikuorinta-aine hemmottelee, kosteuttaa ja elvyttää ikääntyneen ja väsyneen ihon tehden siitä ihanan pehmeän. 250 g. <br><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avocado-sokerikuorintavoide, 250 g
Takaisin ylös