Nurme

Avocadoihoöljy, 100 ml

SKU
HH859259
15,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Säilöntäaineeton Nurme-avocadoihoöljy (100 g) imeytyy hyvin, kosteuttaa & pehmentää ihoa. Käy pohjaöljyksi eteerisille öljyille/ihovoiteelle. Tutustu!
Nurme-avocadoihoöljy on puhdas, säilöntäaineeton luonnonöljy, jota voidaan käyttää sellaisenaan, pohjaöljynä eteerisille öljyille tai tehostamaan ihovoiteen vaikutusta. Vitamiinirikasta avocadoa sisältävä vartaloöljy imeytyy tehokkaasti ja rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. Samalla se kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Öljy myös tervehdyttää päänahkaa ja hoitaa hiuksia. Sopii aikuiselle iholle. 100 ml. <bR><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avocadoihoöljy, 100 ml
Takaisin ylös