Nurme

Avocadoöljysampoopala, 100 g

SKU
HH859243
9,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Käsintehdyllä Nurme-avocadosampopalalla (100 g) peset hiukset hellästi & ekologisesti ja antaa kiiltoa. Sopii tummille hiuksille. Lue lisää & tutustu!
Käsintehty Nurme-avocadoöljysampoopala pesee hiukset hellävaraisesti ja ekologisesti. Erityisesti tummille hiuksille sopiva, avocadoöljyä sisältävä sampoopala syväkosteuttaa ja elvyttää kiillottomia ja elottomia hiuksia. Avocadoöljy antaa hiuksille kiiltoa ja tuuheutta. Riittoisa, kiinteä sampoopala on helppo ottaa myös mukaan matkalle. 100 g. <bR><br> Virolaiset Nurme-luonnonkosmetiikkatuotteet ovat valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista raaka-aineista.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Avocadoöljysampoopala, 100 g
Takaisin ylös