Britax

B-MOTION 4 Plus -rattaat, musta

SKU
HH858422
289,00 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Britax B-MOTION 4 Plus -rattaissa on takavaimennus, kääntyvät etupyörät & ilmatäytteiset takarenkaat. Automaattinen kasausmekanismi. Lue lisää & tilaa nyt!
Britax B-MOTION 4 Plus -rattaat tarjoavat monikäyttöisyyttä, mukavuutta ja sujuvaa kyytiä lapsellesi – vastasyntyneestä 20 kiloon asti! Kevyissä B-MOTION 4 Plus-rattaissa on ensiluokkainen takavaimennus sekä ilmatäytteiset takarenkaat, joiden ansiosta rattaat kulkevat tasaisesti niin maastossa kuin kaupungin kaduillakin. Edessä on kääntyvät, tarvittaessa lukittavat etupyörät, jotka tekevät rattaista helposti ohjattavan. Pehmustetun työntöaisan korkeus on säädettävissä. Lisäksi rattaissa on automaattinen, yhden käden kasausmekanismi, jolla rattaat saa helposti ja nopeasti kasaan. Kokoontaitettuna rattaat mahtuvat pieneen tilaan ja pysyvät pystyssä, joka helpottaa esim. rattaiden autoon pakkaamista.

Rattaiden istuinosa on irrotettavissa ja istuimen selkänoja saa säädettyä moneen eri asentoon, tarvittaessa jopa makuuasentoon asti. Lisäksi rattaissa on korkeussuunnassa säädettävät, pehmustetut viisipistevaljaat, mukiteline, suuri säilytystasku istuimen takana sekä tavarakori istuimen alapuolella. Voit tilata rattaisiin erikseen suuren kuomun, joka tarjoaa lisäsuojaa tuulelta ja sateelta (kuomu ei sisälly hintaan, tilaa erikseen).

Halutessasi voit tehdä rattaista kätevän Travel System -järjestelmän ja yhdistää Click & Go -adapterilla rattaisiin turvakaukalon, vaunukopan tai pehmeän kantokassin. Adapterit, turvakaukalo, vaunukoppa ja kantokassi eivät sisälly hintaan, tilaa ne erikseen.

BRITAX B-MOTION 4 PLUS -RATTAAT:
- Soveltuu vastasyntyneestä vaunukopan ja kantokassin (eivät sis. hintaan) kanssa 20 kg:aan asti
- Takavaimennus
- Kääntyvät, lukittavat etupyörät; Ø 17 cm
- Ilmakumitäytteiset takapyörät Ø 25,5 cm
- Pyörät irrotettavissa
- Alumiinirunko
- Pehmustettu työntöaisa; säädettävä korkeus 84–112 cm
- Tavarakori; maksimipaino 4 kg
- Takasäilytystasku; maksimipaino 1 kg
- Mukiteline; maksimipaino 1 kg
- Irrotettava istuinosa; säädettävä selkänoja; makuuasento
- Selkänojan pituus 50 cm
- Jalkatuen pituus 26 cm
- Istuinalueen mitat (s x l): 24 x 29 cm
- Säädettävät, pehmustetut viisipistevaljaat
- Helppo automaattinen, yhden käden kasausmekanismi
- Mitat koottuna (k x l x s): 110 x 55,5 x 105 cm
- Mitat kokoontaitettuna (k x l x s): 36 x 55,5 x 73 cm
- Paino 10,5 kg
- 2 vuoden takuu.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina 24
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:B-MOTION 4 Plus -rattaat, musta
Takaisin ylös