BanZ

Baby-aurinkolasit, musta

SKU
HH527174
19,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Lapsen silmät ovat aikuisten silmiä alttiimmat auringon haittavaikutuksille. Suojaa siis lapsesi silmät laadukkailla Baby Banz -aurinkolaseilla, jotka antavat lapsen silmille 100 % suojan haitallisia UVA ja UVB -säteilyjä vastaan. Jo pienille vauvoille soveltuvat Baby Banz -aurinkolasit on helppo säätää pienokaisen päähän sopivaksi sankoihin kiinnitetyn joustavan niskapannan avulla. Panta pitää lasit paikallaan leikkien tohinassa ja pidentää lasien käyttöikää. Kehykset on valmistettu kestävästä polykarbonaatista. Ikäsuositus 0–2 v.
Lisätietoja
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Baby-aurinkolasit, musta
Takaisin ylös