Baby Melody Gym -jumppakaari

SKU
HH851212
49,90 €
Loppu verkkokaupan varastosta

Klikkaa Kuukausiraha-logoa nähdäksesi tuotteen maksuerät:

Kuukausirahan edut:
  • 48 kk maksuaikaa, alk. 8 €/kk
  • Vapaasti valittavat maksuerät
  • Vuosikorko 15%
  • Ei tilinavausmaksua, tilinhoitomaksu 2,95 €/kk

Huom. Laskuri näyttää valitsemasi tuotteen laskennallisen kk-erän ja luottokustannukset. Todellinen kk-erä muodostuu ostoskorin sekä mahdollisten aikaisempien tiliostosten yhteissumman perusteella.

Kuukausirahan vuosikorko on 15 %. 48 kuukauden maksuajalla 1000 euron ostokselle kuluttajasuojalain määräysten mukainen todellinen vuosikorko on 22,73 %, kokonaiskustannus 1477,48 € ja kk-erä 30,78 €. Jäljellä olevan luoton voi milloin tahansa maksaa kerralla. Luoton myöntäjä on Avarda Oy.

Baby Melody Gym -jumppakaari viihdyttää sitterissä tai puuhamatolla olevaa vauvaa. Kaaressa on vauvaa kiinnostavia valoja, ääniä, leluja ym. Tutustu!
Baby Melody Gym -jumppakaaren voi laittaa vauvaa viihdyttämään esim. sitterin tai puuhamaton päälle. Jumppakaaressa on erilaisia vauvaa aktivoivia valoja, ääniä, säveliä, roikkuvia leluja sekä liikkuvia osia. Jumppakaari kytkeytyy päälle kosketuksesta ja sulkeutuu automaattisesti. Voit käyttää kaarta joko seisten tai jalat taitettuna makuuasennossa. Toimii kolmella 1,5 V R6/AA -paristolla (ei sisälly pakkaukseen). Ikäsuositus: 3+ kk.
Lisätietoja
Erikoistarjoukset Ei tietoa
Kaikki lähtee! Ei tietoa
Toimittajan väri Ei
Takuuaika kuukausina Ei tietoa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Baby Melody Gym -jumppakaari
Takaisin ylös